Zorana Pavić: Teške situacije samo učvrste pravu ljubav

17.11.2020

11:35

0

,,U dobru je lako dobar biti, kaže ona

Zorana Pavić: Teške situacije samo učvrste pravu ljubav
Copyright Zorana Pavić Premijera screenshot

Zorana Pavić tvrdi da je čitava situacija s koronavirusom mnogima pomogla da spoznaju pravu ljubav. Uprkos zabrinutosti oko finansija, koju primećuje kako u svojoj branši, tako i u glumačkoj među svojim prijateljima, pravi odnosi su opstali, dok su oni ,,falš” – pukli.

– Imam drugove glumce koji ne rade, koji su očajni, i svoje kolege naravno. Nismo mi očajni samo zbog finansija. Kad je u pitanju ljubav, teške situacije pravu ljubav samo učvrste. U dobru je lako dobar biti… Neka dešavanja, postoje moji prijatelji koji su oboleli, pa su se pomirili sa ženama jer su one pokazale pravu brigu. Tako da mislim da teške situacije pravu ljubav samo učvrste, a ono falš pukne – ispričala je Zorana u ,,Premijeri”.

Zorana otkriva i koliko joj muzika pomaže da lakše prebrodi teške trenutke. Jednom prilikom, sa gostima se u pesmi toliko opustila, da je od komšija ,,zaradila” i aplauz.

– Mi se okupimo i pevamo, hvala komšijama što se ne bune, ja sam srećna samo kad pevam. Čak smo par puta dobili i aplauz od komšiluka, jer smo ih zabavili – rekla je Zorana.

Pročitajte još:

Zorana Pavić posle žurke u belom, organizovane Isidori Bjelici u čast: Pao mi je kamen sa srca

Zorana Pavić održala govor na beloj žurki Isidori u čast, pa zaplakala: Pingvi, znaš da je ovo večeras samo ljubav

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Premijera

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike