Hju Grant kaže da ne uživa kao ostali: Vodim drugačiji život, za mnoge čak i neverovatan

17.11.2020

12:53 >> 13:56

0

Glumac je pričao o snimanju serije Slom, u kojoj igra sa Nikol Kidman, a zatim se dotakao i privatnog života

Hju Grant kaže da ne uživa kao ostali: Vodim drugačiji život, za mnoge čak i neverovatan
Copyright Profimedia

Hju Grant briljirao je u novoj HBO seriji “Slom”, u kojoj igra sa Nikol Kidman, a za prokejat je ukratko rekao da ima “pedigre”.

Iako se od slavnog britanskog glumca očekuje da svoju profesiju opravda i kroz praćenje drugih televizijskih formata, Hju je otkrio da uopšte ne gleda televiziju. O onome što se dešavalo iza kamere tokom snimanja, dotakao se i svoje partnerke, koja mu je u seriji supruga, a zatim i o impresiji njegove uloge.

– Budimo realni, ovo je projekat “s pedigreom”. Počevši od toga da seriju režira Susan Bir čije filmove posebno obožavam, posebno one danske. Tu je i Dejvid E. Keli koji je kralj američkog televizijskog pisanja, a ne treba posebno spominjati jaku glumačku ekipu koju predvodi Nikol Kidman. Na takvu seriju se pristaje i pre nego što se otvori scenario, bilo bi to zaista teško odbiti – kaže Gran. On je rekao da ga je dodatno podstaklo to što je serija puna neizvesnosti, a da je zbog toga “umirao” od želje da pročita scenario druge epizode. Međutim, glumac je potpuno iskreno priznao da mu je bilo izuzetno teško na snimanju.

Youtube printscreen/ HBO

– Moram biti iskren i reći da je i samo snimanje bilo jako napeto. Radnja je takva da su svi likovi na rubu pucanja, a važno je održati i tu atmosferu na setu kako bismo bili što uverljiviji. Cela ta napetost je trajala jako dugo, jer je samo snimanje mog lika dugo trajalo, više nego što sam inače navikao – rekao je Hju.

Osim napora koji je imao tokom rada na “Slomu”, otkrio je i onu lepšu stranu, stavljajući na pijedestal svoju koleginicu Nikol.

– Nikol Kidman je uvek spremna za šalu, a posebno Donald Saterlend koji je primer osobe koja u sebi ima onaj iskreni, dečji humor. Smatram da je to odlično i zaista sam uživao radeći s njima – otkrio je, a zatim ispričao da život vodi potpuno drugačije od onoga kako javnost smatra.

– Vodim prilično drugačiji i za mnoge možda neverovatan život, jer gotovo uopšte ne gledam televiziju. Jednostavno, kao glumac, ne mogu u filmovima i serijama da uživam kao ostali ljudi. Znam kako televizija funkcioniše i baš zbog toga ona za mene više ne funkcioniše. Koliko god to suludo zvučalo – tvrdi Grant, koga smo navikli da gledamo najviše u komedijama.

Pročitajte još:

Leni Kravic bivšoj ženi čestitao rođendan: Toliko su bliski da niko više i ne zna što su se razveli! (FOTO)

Krajnost sujete: Nikol Kidman fotošopira i prste, ali toliko loše da je neprijatno gledati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike