Laća u panici: Zarobljen u zavejanom hotelu bez struje!

12.12.2021

15:01

0

Tekstopisac je rešio da se izoluje od širokih narodnih masa, a na odmoru ga je zatekao sneg

Laća u panici: Zarobljen u zavejanom hotelu bez struje!
MIlan Laća Radulović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pošto je održana komemoracija u čast Marini Tucaković, njen naslednik, tekstopisac Milan Laća Radulović rešio je da se povuče iz javnosti, barem na neko vreme i napusti Beograd. 

Kako je aktivan na društvenim mrežama, Laća se jutros obratio pratiocima na Tviteru i otkrio da je usled snežnih padavina ostao u zavejanom hotelu koji je ostao bez struje na planini Divčibare.

- Pozdrav s Divčibara, iz zavejanog hotela, bez struje - napisao je Laća na Tviteru, a odmah su usledili i komentari korisnika ove društvene mreže. 

 

 

- Rekoh ja da će struja biti ozbiljan problem na mojim Divčibarama. Bar ima dobre rakije - komentarisao je jedan od njegovih prijatelja.

Podsetimo, Radulović je posle Marinine komemoracije odlučio da napusti srpsku prestonicu, o čemu je i obavestio široke narodne mase. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Zbogom civilizaciji! Ne zovite me i pustite me da se odmorim - napisao je Laća pre nekoliko dana na Tviteru.

Inače, sneg koji je počeo da pada još tokom noći širom naše zemlje napravio je pravi haos, a Laća nije jedini koji je ostao zaglavljen u snegu. Istu sudbinu je doživela i Nataša Bekvalac koja je dva sata bila zarobljena u automobilu bez grejanja usled snežne vejavice. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike