Ne odvajaju se! Mark Entoni uhvaćen sa novom devojkom: Ko je lepa manekenka koju je zavoleo pevač? (FOTO)

12.12.2021

07:00

0

Autor: Marija Mitić

Njihova veza prvobitno se činila kao avantura, međutim, kako vreme odmiče fanovi su ubeđeni da je pevač preboleo Dženifer Lopez i da ima ozbiljne namere sa manekenom

Ne odvajaju se! Mark Entoni uhvaćen sa novom devojkom: Ko je lepa manekenka koju je zavoleo pevač? (FOTO)
profimedia-0634934123 (1) - Copyright Profimedia

Još od septembra strani medji ne prestaju da bruje o novoj ljubavi Marka Entonija, kada je izabranicu pokazao na Bilboardovoj dodeli nagrada Latin Music Awards 2021. Pevač je naime, posle braka sa Dženifer Lopez, upolovio u novu vezu, sa lepom manekenkom Madu Nikol.

Njih dvoje sada su uhvaćeni u Njujorku, a pevač se nije odvajao od svoje zgodne devojke,iako su prema nima "sevali" brojni blicevi fotoaparata. Iako je uhvaćen nespreman, Mark je pokušao da lice sakrije iza šala, ali mu to baš i nije pošlo za rukom.

Za ovu priliku se potrudio da ujednači sve boje kada je reč o njegovoj odevnoj kombinaciji - od kačketa, šala, jakne, pa do džempera i farmerki. Sunčanim naočarima dodatno je pokušao da se sakrije, ipak nije uspeo da umakne upornim paparacima.

Profimedia
 

Madu je izgledala zanosno u crnim pantalonama i bež kaputu na koji je dodala dugački crni šal. Ipak, nije blistala samo njena modna kombinacija već i njeno lice s kojeg nije skidala široki osmeh.

Ko je Madu Nikola?

Mnogi se pitaju ko je devojka koja je osvojila Markovo srce. O njoj se za sada ne zna previše. Reklo bi se da je popularna na mrežama, jer je na Instagramu prati preko 19 hiljada ljudi, ali s obzirom na to da joj je nalog privatan, očigledno da je ne zanima slava i da svoju intimu želi da sačuva za sebe.

U početku se nije znalo da li je reč o kratkotrajnoj avanturi ili novoj ljubavnoj vezi slavnog Entonija,  jer Madu Nikola još nije osvanula na njegovim službenim profilima na društvenim mrežama, a iako je duplo stariji od nje reklo bi se da im to ne predstavlja problem.

Profimedia
 

Podsećamo, Mark je u braku s Dženifer Lopez dobio blizance, Emu i Maksimilijana, a to mu je bio drugi brak. Njihova bračna sreća je potrajala sedam godina, a zvanično su se razveli 2014. godine.

Njegova bivša supruga poslednjih meseci puni naslovnice tabloida svojom obnovljenom vezom s glumcem Benom Aflekom, a slavni par paparaci prate u stopu i ništa im ne izmiče. Mark i Dženifer navodno su u dobrim odnosima i nemaju problema sa zajedničkim odgajanjem dece.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike