Otac je čim se rodila znao da će biti pevačica, a majka je bila stroga: Roditelji Ceci jedno nisu nikada oprostili

11.12.2021

10:51

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je govorila o svojim roditeljima i malo poznatim detaljima iz detinjstva

Otac je čim se rodila znao da će biti pevačica, a majka je bila stroga: Roditelji Ceci jedno nisu nikada oprostili
zvezde_granda_05102021_051 - Copyright ATAImages/ A.A.

Javnost već nešto više od tri decenije zanima sve vezano za jednu od naših najpopularnijih pevačica, Svetlanu Cecu Ražnatović, pa tako i detalji njenog odrastanja, odnos sa roditeljima, njihovo zanimanje.

Ono što je malo poznato jeste da je Cecina majka Mira bila seoska učiteljica, dok je Slobodan obavljao posao mašinbravara i trgovca. Pevačica je u nekoliko navrata govorila o svojim rodteljima, a između ostalog otkrila je i ko je bio strožiji - mama ili tata.

Printscreen Instagram/ ceca
 

- Vrlo smo strogo vaspitavane sestra Lidija i ja: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: "Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće" - evocirala je jednom uspomene Ceca prilikom čega je dodala da je otac odmah po njenom rođenju predosetio da će biti pevačica.

- Kažu da je moj tata čim sam se rodila i prvi put zaplakala rekao: "Jao, rodila se pevačica!" Kad sam progovorila, roditelje sam zvala po imenu, a mamu oslovljavala sa Mico - otkrila je Ceca malo poznate detalje.

Printscreen Youtube/ Svetlana Ceca Ražnatović
 

Pevačica je jednom prilikom ispričala i šta su joj roditelji najviše zamerali, te istakla da joj to nikada nisu oprostili.

- Želela sam da studiram psihologiju. Bila sam i na odličnom putu jer sam bila odličan đak i nikada nisam imala problem sa školom. Verovali ili ne, sav moj uspeh i ogromna karijera nikada nije bila dovoljna mojim roditeljima. Nikada mi nisu mogli oprostiti zašto nisam nastavila da se školujem i što nisam završila fakultet -  rekla je Svetlana Ražnatović jednom prilikom za medije.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Podsetimo, Ceca je rođena u Žitorađi i veoma rano se posvetila muzičkoj karijeri. Još kao dete, sa samo devet godina, prvi put je nastupala pred publikom, a prvi album "Cvetak zanovetak" objavila je kada joj je bilo tek 15.  S obzirom da je pevačica od tada nizala samo uspehe, ostalo je dobro poznata istorija.


Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike