Lidija Vukićević sa sinom u naručju! Glumica oživela drage uspomene: Deca su njen najveći ponos (FOTO)

07.12.2021

11:15

0

Njeni naslednici su izrasli u prave momke, Andrej je fudbaler, a David pilot

Lidija Vukićević sa sinom u naručju! Glumica oživela drage uspomene: Deca su njen najveći ponos (FOTO)
dama_gentelmen_nagrada_11052021_0006 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Lidija Vukićević u šestoj deceniji života pleni svojim izgledom, a korisnike Instagrama gotovo svakodnevno oduševljava svojim izdanjima. Ovoga puta, ona je sa pratiocima na pomenutoj drušvenoj mreži podelila stare fotografije sinova Andreja i Davida.

Listajući porodični album, Lidija je izdvojila jednu fotografiju iz ranog detinjstva njenih naslednika. Dok mlađeg drži u naručju, stariji je sedeo tik do nje, a ovaj prizor raznežio je mnoge. 

 

 

- Vreme ne merim po tome koliko su porasli, nego kakvi su ljudi izrasli. Mama - napisala je glumica uz fotografiju sa sinovima, ističući da je ponosna na naslednike i na ono što su postigli u karijeri, a onda su usledili i komplimenti pratilaca. 

- „Najvrednije što imaš”, „Lepa mama, a i sinovi”, „Bog vam sreće dao prelepi kao i uvek ne menjate se sinovi naravno da moraju biti lepi kad je i mama lepa divna slika”, „Najčistija ljubav koja postoji” - bili su neki od komentara. 

Printscreen Instagram/vukiceviclidija
 

Inače, Lidija je u braku sa Mitrom Mrkelom dobila sinove koji su danas izrasli u prave šmekere.  Andrej je fudbaler, dok je David pilot. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike