Rasta dočekao 31. rođendan u ćeliji, pravi žurku čim izađe iz zatvora!

18.11.2020

12:55 >> 16:21

0

Reperu je najviše taj dan nedostajala ćerka, s kojom jedva čeka da se vidi, a zatim i prijatelji koje će okupiti kad napusti pritvor, saznaje 24sedam

Rasta dočekao 31. rođendan u ćeliji, pravi žurku čim izađe iz zatvora!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Stefan Đurić Rasta napunio je 16. novembra 31 godinu, ali je ovog puta izostalo slavlje, s obzirom na to da je reper u pritvoru.

Đuriću je Viši sud u Beogradu 2. novembra produžio pritvor, zbog postojane sumnje da će ponoviti krivično delo, a terete ga za nedozovljenu proizvodjnju i stavljanje u promet opojnih droga. Da se to nije dogodilo, reper bi, kako saznaje 24sedam, napravio žurku za nekoliko svojih prijatelja po izlasku iz zatvora početkom novembra, ali je to odložio.

– Rasta je planirao da organizuje mini-proslavu po izlasku iz pritvora ujedno sa rođendanom koji je bio 16. novembra. Posle svega što mu se desilo, hteo je samo za najbliži krug prijatelja da napravi večeru, a pre svega da na rođendan bude sa ćerkom koju obožava. Ona mu najviše nedostaje, pa su mu njene čestitke najviše falile taj dan. Ali, biće to kad se sve završi – kaže izvor blizak reperovom okruženju. Iako njegova mezimica taj dan nije mogla ni da mu čestita rođendan, Rasta planira kad napusti Centralni zatvor da joj se maksimalno posveti i nadoknadi njihovo izgubljeno vreme, dodaje naš izvor.

Takođe, dva dana nakon što je Đuriću bio rođendan, njegovi saradnici i prijatelji, na čelu sa Alenom Sakićem, objavili su Rastin novi hit “Benz ili Bimmer”, ali se on u spotu ne pojavljuje.

Braćo i sestre, momenat koji ste dugo čekali – napisao je neko ko umesto repera vodi njegov Instagram profil.

Pročitajte još:

Stefan Đurić Rasta bi mogao da „zaglavi“ iza rešetaka i na tri godine? Ovoga puta će teško da se izvuče!

Sabina Sakić za 24sedam: Još uvek pamtim Sinanov rođendan, kada sam mu poklonila klavir

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike