Denis Murić o odlasku iz Srbije: U rancu nosim knjigu iz engleskog i praću čaše pre nego što ću da blatim svoje ime!

18.11.2020

13:19 >> 16:26

0

Otkako se u ,,Ničijem detetu predstavio publici, mladi glumac samo niže uspehe, ali ipak ima i ,,plan b

Denis Murić o odlasku iz Srbije: U rancu nosim knjigu iz engleskog i praću čaše pre nego što ću da blatim svoje ime!
Copyright Denis Murić ATAImages

Denis Murić u ,,Ničijem detetu” briljirao je sa svega 13 godina, a zatim su usledili i projekti ,,Grupa”, ,,Zlatni dečko”, ,,Kalup”, kao i nova kriminalistička serija ,,12 reči”. Ipak, ima ,,plan b”, ukoliko baš zagusti.

– Ja kad budem mislio da ne mogu ništa da promenim, ja ću da odem. Tužno je, ali ja u rancu nosim knjigu iz engleskog. Učim jezik. Ako bude bilo ovako, ne planiram da ostajem ovde. Nije mi moralno to da trpim. Ništa to nema veze sa mnom. Nekad nisam razumeo kada mi kažu: ,,Ja bih otišao iz svoje zemlje”. Ja sam prvi koji kaže: ,,Neću da idem, zašto da idem, hoću da živim ovde”, ali ako ostane ovako, ako budem mogao, otići ću – istakao je mladi glumac, pa otkrio i šta bi radio ,,preko”:

– Ne znam, da otvorim kafić, da odem odavde da perem čaše u Nemačkoj. Baš me briga, pre ću to nego da blatim svoje ime.

Inače, Denis je odrastao na Kosovu, a glumu je upisao na nagovor čuvene glumice Anice Dobre. Njena ćerka Mina Sovtić spremala ga je za prijemni na FDU puna dva meseca.

– Anica Dobra me je zvala i rekla mi: ,,Slušaj, da si našao tekstove, javiće ti se moja ćerka i da dođeš u Beograd da radiš s njom” – ispričao je za Noizz Denis protekle godine, koji je sa Minom svakodnevno vredno radio.

Kako je rekao, neizmerno mu je pomogla.

Denis je iz Zvečana i celo detinjstvo proveo je na Kosovu

– U nekom periodu života ja sam sa babom, dedom i sestrom živeo u Zvečanu, a moji roditelji u Mitrovici, tako da sam već na neki način bio samostalan. Sestra je bila dosta uz mene, ali se i ona trudila da uvek idem sam u školu, da ne zavisim od bilo koga. Oduvek sam nekako imao osećaj za prostor, vreme, gde sam, šta sam, šta treba da se radi, šta ne… Sve to su me učili na vreme, a dolazio sam ranije u Beograd na Zvezdine utakmice, pa kad sam došao u Beograd nije mi to bilo wow, kako ću sam sad?! Drugo, nikad nisam bio dete na rekreativnoj koje plače jer mu nije tu mama – rekao je u pomenutom intervjuu Murić.

Pročitajte još:

Boda Ninković odlučio da se preseli iz Beograda: Imam nameru da promenim okruženje

Marija Šerifović o majci Verici, krizi i selidbi iz Beograda: Imam potrebu za mirom

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike