Ima 40 i kusur, al' i dalje ga žele: Glumac pokazao zašto ga žene obožavaju, mnoge podsetio na njegov eksplicitni snimak (FOTO)

30.11.2021

07:15

0

U kratkom šortsu koji je istakao sve njegove "atribute", glumac je džogirao u kraju u kom živi

Ima 40 i kusur, al' i dalje ga žele: Glumac pokazao zašto ga žene obožavaju, mnoge podsetio na njegov eksplicitni snimak (FOTO)
Copyright Kolin Farel/Profimedia

Kolin Farel, koji čeka premijeru filma "Betmen" u kom igra jednu od sporednih uloga, ne prepušta ništa slučaju. Glumac, koji ima 45 godina, pokazao je da mu je fizički izgled i dalje jako važan, te je uhvaćen od strane paparaca dok je džogirao u naselju Los Feliz u Los Anđelesu.

Profimedia
 

Marama na glavi, teget majica sa prslukom preko nje i torbica oko struka - bili su Farelov izbor za ovo pojavljivanje u javnosti. No, ono što se mnogim damama svidelo jeste što je nosio kratak šorts u kom je pokazao zategnute noge, ali i nešto više, što se može videti na fotografiji.

Komentari na društvenim mrežama koji su se pojavili nakon ovih fotografija jeste da je mnoge podsetio na svoj eksplicitni snimak, te da bi morali ponovo da ga pogledaju.

Profimedia
 

Podsetimo, glumac je pre nekoliko godina bio u žiži javnosti zbog eksplicitnog snimka koji je napravio sa tadašnjom devojkom Nikol Narain. Ovaj snimak privukao je veliku pažnju, a mnogi su želeli da ga pogledaju samo da bi videli čime to ovaj holivudski glumac "raspolaže".

Nikol Narain, tadašnja Kolinova ljubavnica, bila je čak i na sudu sa njim jer je on tražio da se snimak ne reprodukuje, prodaje i distribuira, dok je ona rekla da njihov dogovor nije bio takav. 

Farel je tada želeo da spreči da ovaj "film" dospe do širokih narodnih masa jer bi mogao da mu uništi karijeru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike