Masimo Savić najviše veruje supruzi: Muškarci treba da slušaju žene, one su večna inspiracija

19.11.2020

10:06

0

Pevač je govorio o tome kakav odnos ima sa dve lepše polovine u kući, ženom Eni i ćerkom Mirnom i kada im traži savete

Masimo Savić najviše veruje supruzi: Muškarci treba da slušaju žene, one su večna inspiracija
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Masimo Savić uvek u superlativu govori o svojoj porodici, supruzi Eni i ćerki Mirni, a u poslednjem intervjuu koji je dao za hrvatske medije istakao je šta za njega znači podrška porodice.

– Moje Eni i Mirnu slušam i znam da ako krenem u pogrešnom smeru, one će me spasti. Nijedna od njih nije ni žestoki kritičar, a ni ona koja uvek drži stranu. Mislim da mi muškarci treba da malo više slušamo žene. Pogotovo zato što često, barem u našem društvu, nisu (dovoljno) glasne. Mislim da su žene jače u smislu podnošenja boli, hrabrije su na političkim barikadama, na barikadama dnevnih problema… Žene su mi večna inspiracija. Znam da čine većinu moje publike i na tome sam im zahvalan – poručio je pevač.

Masimo je otkrio da li ga je nekad izdao unutrašnji glas, intuicija, ili je bilo situacija da je zažalio što se oglušio na samog sebe.

– Intuiciju smatram izuzetno važnom i nikad me nije prevarila. Mišljenja sam da su žene te koje imaju intenzivniji instinkt, pa je zato definišem kao onaj ženski deo u svakom muškarcu. Iskreno, bilo je situacija u kojima vlastitu intuiciju nisam poslušao i svaki put kad sam išao protiv nje, protiv tog osećaja, to je rezultiralo davanjem poverenja pogrešnim osobama i donošenjem pogrešnih odluka zbog kojih sam platio visoku cenu. Ali mislim da sam već jako dugo, što se tiče instinkta, na istoj talasnoj dužini, potpuno usklađen s mojim psom Mangom. Osećamo iste vibracije prema istim ljudima. I radujemo se onima koji šire dobru vibraciju – iskreno je rekao Savić. Kako su njegov život obeležile brojne promene, najviše kad je reč o muzici, pričao je o tome kako se nosi sa onim promenama koje su se spontano i nevoljno dešavale.

ATAImages/ Antonio AhelATAIMaegs

– Promene su za mene prirodno stanje, kada se ne bih menjao, imao bih osećaj da ne rastem, da se ne edukujem, a mislim da je to od najmanje dobi u životu čoveka najvažnije. Promene su mi potrebne, posebno u profesionalnom životu, jer one su garancija da nećeš ući u kolotečinu, da nećeš prestati da se razvijaš u kreativnom smislu. Ja tako ne bih želeo, a ni mogao da živim, uljuljkan u neko zadovoljstvo postojećim stanjem i željom da stvari ostanu kakve jesu – kaže Masimo i dodaje da ga je uvek ispunjavala mogućnost da iznova istražuje. Mnoge bolje funkcioniše, dodaje on, kad ga neko baci na “nepoznati teren”, nego u situaciju u kojoj bi morao dugo da se zadrži na terenu koji je siguran i poznat.

– Istovremeno sam emotivac i razuman tip. U meni skroz okej funkcioniše taj suživot. Takav mi je i horoskop. Kreativni Blizanac u znaku, organizirani Jarac u podznaku. Otvorene sam duše, pa emocije možda propuštam prve, ali nakon toga na scenu stupa razum, koji se redovno oslanja i na procene moje supruge Eni – zaključio je Savić.

Pročitajte još:

Ana Štajdohar o traumatičnom periodu nakon prevremnog porođaja: Bila je u inkubatoru na kiseoniku, počela sam da se raspadam u sebi

Mina Kostić bi više volela da joj ćerka postane pevačica nego glumica!

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Naturala.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike