Poslednji oproštaj: Deca Merime Njegomir u suzama na komemoraciji (FOTO/VIDEO)

23.11.2021

09:46

0

U "Kamenoj sali" Radio Beograda u 11 sati okupili su se brojni prijatelji i kolege estradne umetnice

Poslednji oproštaj: Deca Merime Njegomir u suzama na komemoraciji (FOTO/VIDEO)
komemoracija merima GS (24) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Merima Njegomir preminula je 20. novembra posle kratke i teške bolesti, a njena deca, prijatelji i kolege sa estrade došli su u "Kamenu salu" Radio Beograda, kako bi joj poslednji put odali počast.

Merimini naslednici, tri ćerke i sin - Milica, Ljubica, Jelena i Marko, prvi su stigli na komemorativni skup, a zatim i kolege Radiša Urošević, Ana Bekuta, Ivan Milinković, Miša Mijatović, Snežana Đurišić, Lepa Lukić, Branka Sovrlić, glumica Svetlana Bojković i mnogi drugi.

Merima Njegomir biće sahranjena danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u 14.30.

Podsetimo, Merima je pre tri meseca saznala da boluje od karcinoma pankreasa, a bolest je, nažalost, brzo uznapredovala i zdravstveno stanje joj se naglo pogoršalo. Njene kolege oglašavale su se nakon saznanja da je muzičku scenu napustila istaknuta estradna umetnica. Jedna od njih najpre je bila Ana Bekuta, koja joj je bila i kuma, te se podsetila nekih od poslednjih zajedničkih poslovnih trenutaka.

- Tvoj glas mi odzvanja u ušima… Ova fotografija je nastala u maju, u momentu kad smo u duetu pevale “Teško je ljubit’ tajno” i “Zbog tebe”… Carstvo ti Gospodnje i život večni! Kumo, zbogom - napisala je ona.

Merima je snimila više od 25 albuma i otpevala neke od bezvremenskih hitova kao što su „Ivanova korita“, „Ruzmarin“, „Zbog tebe“ i mnoge druge.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike