Sestre spojile momke: Mirko Šijan i dečko Nataše Rodić pravili haos u prodavnici (FOTO)

22.11.2021

22:02

0

Ludo se zabavljaju kada su svi zajedno

Sestre spojile momke: Mirko Šijan i dečko Nataše Rodić pravili haos u prodavnici (FOTO)
miss rodic - Copyright Printscreen Instagram/ miss.rodic

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Nataša Rodić, starija sestra Bogdane i Bojane, u vezi. Svi su mislili da se ona zabavlja sa Jovanom Pejićem, sinom Zlate Petrović, ali sada znamo da to nije tačno. Njen novi-stari dečko Matija i Nataša provode non-stop vreme zajedno, a neretko se druže i sa Mirkom Šijanom i Bojanom. 

ATAImages/Antonio Ahel
 

Tako je Nataša objavila snimak na kom su Matija i Mirko u jednoj prodavnici gde se kupuju stvari za kuću, a gde su se ludo zabavljali. Oni su koristili igračku lopte, pa ju je Matija ubacivao u kolica koja je Mirko držao. Neki bi rekli da prave haos u radnji, a njima je izgleda samo lepo.

Instagram printscreen/miss.rodic
 

Podsetimo, Danijela Rodić, Natašina majka, oglasila se nedavno za 24sedam te ispričala sve o dečku njene najstarije ćerke.

- Naravno da sam upoznala Natašinog momka, on je fin dečko, baš su dugo zajedno. Da, bili su zajedno na Bogdaninoj i Veljkovoj svadbi. Zove se Matija Bojović, iz Podgorice je. Njih dvoje su počeli da se zabavljaju 2017. godine, ali su imali dosta prekida. Zvanično su opet mesec dana zajedno - rekla je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike