Nataša Rodić pokazala dečka! Crn je, zgodan je i nosi tetovažu sa njenim imenom (FOTO)

03.11.2021

21:57

1

Bogdanina i Bojanina sestra je konačno razrešila sve sumnje i pokazala u koga je zaljubljena

Nataša Rodić pokazala dečka! Crn je, zgodan je i nosi tetovažu sa njenim imenom (FOTO)
lena_colak_28102021_0049 - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Već duže vreme medije zanima ko je osvojio srce treće sestre Rodić. Naime, Nataša Rodić već duže vreme povezuju sa sinom Zlate Petrović, Jovanom Pejićem, međutim njoj je srce, po svemu sudeći, ukrao drugi mladić. 

Naime, ona je pre nekoliko dana u okviru Instagram storija objavila da jedan zagonetni muškarac na bicepsu nosi istetovirano njeno ime.

Instagram printscreen/miss.rodic
 

Sada je rešila i da brojnim glasinama stane na put i pokaže partnera u kog je zaljubljena, a po svemu sudeći u pitanju je jedan mišićavi muškarac.

Instagram printscreen/miss.rodic
 

Nataša je objavila fotografiju na kojoj dečka nepoznatog javnosti drži za ruku, a ovaj romantična fotografija je oduševila njene najbliže koji su joj uputili najlepše komentare.

Instagram printscreen/miss.rodic
 

Podsetimo, Jovan Pejić je za 24sedam nedavno priznao da je Nataša divna osoba, devojka za prijateljstvo, ali i za nešto više.

Instagram printscreen/miss.rodic, pejic_jovan
 

- Ako vi mislite da ste nas vi tako uhvatili, vi slobodno pišite. Dok vi nas ne slikate, da smo mi zajedno, da smo mi otišli u restoran. Ako vi mislite da smo mi zajedno i ako to nije vaša pretpostavka, onda je to. Ovako ću ti dati neki trag, da možda jesmo, a možda i nismo. Za Natašu imam samo lepe reči. Sestre su joj takođe perfektne, ona radi na pijaci. Ko bi radio, ako  može da ima sve od roditelja. Pošto ja radim, a moji roditelji su to što jesu, tako gledam i nju. Ona je jako dobar čovek, dobra devojka za prijateljstvo i za nešto više. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike