Lepa Brena o roditeljstvu kao nikad pre: To je trenutak kada treba da shvatite da ste uspeli!

19.11.2021

22:11

1

Pevačica o deci i dalje brine kao da su još uvek mala, ali ne krije da su viđenja vremenom postala ređa...

Lepa Brena o roditeljstvu kao nikad pre: To je trenutak kada treba da shvatite da ste uspeli!
Lepa Brena, Boba Živojinović, Antonio Ahel/ATAImages

Od početka pandemije, pevačica Lepa Brena sve više vremena provodi u inostranstvu sa surpugom. Kako je već jednom ispričala, planiraju i da se presele za Ameriku, ali će uvek biti vezana za Srbiju - zbog dece.

Prema naslednicima je uvek bila brižna, izuzetno zaštitnički nastrojena, ali je kontrola, naglašava, sada već prošlost.

- Ono što je trebalo da se kontroliše, kontrolisalo se tokom odrastanja. Do neke njihove 21, 22 godine, kada je trebalo pomoći im da se pronađu i usmere - počela je ona tokom jednog gostovanja, pa brigu o deci uporedila s brigom o biljkama.

Roditelji se tek tada smire!

- Uvek sam smatrala da je dete kao mlado drvo koje kada posadite privežete pored dva drvena stuba pa se priveže sa gumom, da ga ne privlači previše ni na jednu ni na drugu stranu. Tom drvetu ili tom detetu treba dati ljubavi, snage, motivacije da izdrži sve ono što će život da mu donese. Mi našu decu ne možemo da zaštitimo od padova ali je važno naučiti ih da ustanu. Onog trenutka kada postanu stabilni i jaki, roditelji se smire - priča Brena za „Grand magazin" i ne krije da su viđanja vremenom postala ređa, ali da su pozivi svakodnevni.

Lepa Brena, Foto: A.A./ATAImages
 

- Redovno ih zovem, da vidim šta su, kako su, da imamo dobru komunikaciju. Detetu treba pružiti sve ono što mu treba, a onog trenutka kada raširi krila i želi da poleti iz gnezda to znači da ste uspeli kao roditelj da mu date sve, da on može da ide sam - zaključuje pevačica.

Bonus video:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti