Kaća, Tamara i Aleksandra u emisiji kod Šarana: Atraktivne crnke digle prašinu u studiju

20.11.2020

10:12 >> 13:28

0

Pevačice su zahvalile voditelju, pa su mu, pošto se šuška da je singl, kupile poklon za slobodne muškarce

Kaća, Tamara i Aleksandra u emisiji kod Šarana: Atraktivne crnke digle prašinu u studiju
Copyright Šaran Foto: Toxic TV

Kažu da je treća sreća, a našem Šaranu se stvarno posrećilo, jer je u trećoj epizodi svoje emisije ugostio tri vatrene crnke. Naime, voditelj “Sharanove radionice” uživao je u društvu tri atraktivne pevačice, Katarine Grujić, Tamare Milutinović i Aleksandre Mladenović.

Popularni trio se i privatno druži, te im nije bilo teško da našem šarmantom voditelju otvore dušu i progovore o aktuelnim temama, ali najviše su pričale o ljubavi. Kako bi mu se odužile za lepo druženje i gostoprimstvo, pevačice su mu donele i posebne poklone. A pošto se šuška da je Šaran “singl”, uključile su maštu i kupile mu poklone za “slobodne muškarce”.

Iako su nam sve tri pevačice posebno drage, domaćin šoua ih nije štedeo, te je za svaku spremio poseban zadatak. Tamara je bejzbol palicom morala da obori pinjatu, te je njen “čelendž” nazvan “Hajde da zažmurimo”. Kaća je pokazala fudbalsko umeće, dok smo Aleksandru vratili nekoliko godina unazad u “Zvezde Granda” i u stilu muzičkog takmičenja komentarisali njeno pevanje, ali i stajling. Smejali smo se, pevali, šalili se, ma kao i obično. Međutim, ništa nam to ne bi pošlo za rukom da nismo potkovani dobrom muzičkom pratnjom – orkestrom Borka Radivojevića. Bez pomoćnika Tazza emisija ne bi bila ista, te je ovoga puta on bio model za šminkanje make up artistkinji Mariji Jolić.

Foto: Toxic TV

Zato ovog petka, 22. novembra od 22 časa, ne propustite emisiju “Sharanova radionica” na Toxic TV-u.

Osim ove emisije, na Toxic TV kanalu možete među prvima pogledati premijere pesama i spotova, kao i snimke iza kamera, a u narednom periodu i nove emisije u produkciji Toxic-a. Toxic TV pratite putem MTS IPTV platforme na poziciji 115, Supernove, Radius Vektora i Kopernikusa na poziciji 21, kao i Arena Cloud aplikacije koja je besplatno dostupna za android i iPhone uređaje na Google Play i AppStore servisima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Toxic TV

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike