Dok je bio u braku sa Demi, bez blama se udvarao ovoj Hrvatici?! Isplivali šok detalji propalog glumačkog para! (FOTO)

15.11.2021

16:38

0

Borna Kotromanić je sedela s njima za stolom, ne shvatajući odmah šta se u stvari dešava. A filmska zvezda je, navodno, bila spremna na sve - samo da on misli kako je zabavna...

Dok je bio u braku sa Demi, bez blama se udvarao ovoj Hrvatici?! Isplivali šok detalji propalog glumačkog para! (FOTO)
profimedia-0640991183 - Copyright Profimedia

Demi Mur je svojevremeno bila spremna na sve, ne bi li udovoljila Eštonu Kučeru, dok su bili u braku, pišu strani mediji. Zbog njega, prema daljim navodima, jedno vreme nije pričala sa ćerkom, a s druge strane, pristajala je na grupni se*s.

Dušu je o svemu otvorila u svojim memoarima „Inside out", pa je to došlo i do bivše dizajnerke, te blogerke iz Hrvatske, Borna Kotromanić.

Afera Borna?

Lepotica je jednom prilikom sedela u društvu s tada svetski poznatim parom, ali nije odmah shvatila šta se u stvari dešava. Udvaranje joj nikako „nije leglo", a nije ga ni shvatala ozbiljno, od šoka.

- Kada sam sedela s njima za stolom na jednom događaju u Majamiju 2007. godine, nisam jasno shvatala Eštonove signale. Zbunjivalo me je, s obzirom da je Demi sedela pored njega, čak sam kasnije to prepričavala svojim sinovima pa smo se ponekad šalili na račun toga. Tek sad mi je jasno i čemu se tu zapravo radilo - poručila je ona putem svog Instagrama.

 

 

- Demi je radila sve što je Ešton hteo, jer je želela da mu dokaže da je zabavna osoba. Tražio je između ostalog od nje da urinira po njemu, a zbog toga i danas ima traume... Želim da zauvek ostanem zbunjena tim svetom, toliko drukčijim od mog - zaključila je zgrožena Borna, prenosi „24sata.hr", a s njom su se složili brojni korisnici pomenute društvene mreže, gotovo je preplavivši komentarima poput „poremećeni umovi", „i bolje što ga je ostavila", „zgrožena sam, dokle ljudi idu".

Ešton Kučer Profimedia
 

Inače, po pojavljivanju memoara, Kučerov komentar mnogima je „zapušio usta". Bez obzira na sve što je njegova bivša iznela, naizgled, sve je „muški podneo".

Hteo sam da objavim jedan tvit, a onda sam pogledao svoju ženu (Milu Kunis), decu i obrisao sam ga - poručio je on, uz emotikon srca.

To je bilo sve što je „rekao" pošto se pročulo za Demine optužbe da ju je „doveo do alkoholizma i narkomanije, zbog kojih je ona krajem 2012. bila i na rehabilitaciji".

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike