Ispovest majke Darka Lazića o detinjstvu sina, greškama, ženama i udesu koji ga je promenio: Nije me poslušao (FOTO)

10.11.2021 | 08:15

Branka Lazić je u intervjuu za 24sedam otvorila dušu o odrastanju naslednika - poslovima kojima se bavio, finansijama, ali i temama koje nju najviše bole

Copyright Instagram printscreen/milanbranka

Pevač Darko Lazić poslednjih godina važi za jednog od kontroverznijih pevača kako zbog ljubavnog, tako i zbog turbulentnog života mimo žena, a zbog ponašanja u saobraćaju dobio je  najviše minusa u javnosti.

Jedini pravi svedok njegovog života definitivno je Darkova majka Branka, koja je za 24sedam otvorila dušu o sinu. Ne može se reći da joj ni danas ne zadaje glavobolje, pa osim što se razvodio, svađao sa ženama, pravio brojne saobraćajne prekršaje, imao je i težak udes. I danas je uključena u njegov život, iako je otišao iz Brestača za novom devojkom, zbog koje je konstantno u medijima tema broj jedan. 

Ekipa 24sedam je zato i povela priču sa njegovom majkom kako bismo saznali šta se sve dešavalo u njihovom životu dok nije postao poznat i kakav je bio kao dete. Na naše iznenađenje, bio je sušta suprotnost onoga što je danas. Njegova majka Branka nam je ispričala kako se vladao kao klinac, šta je voleo, ali i otkrila neke od njegovih navika, pa i kojim se poslovima bavio.

 

 

Kako je rekla, njen sin je bio vredan i radan, ali je umeo i da zabušava, te je nekada veći deo posla obavljao njegov mlađi brat Dragan. 

- Darko je bio dobro dete, poslušan, uvek nam je pomagao. Nikada se nije libio da sedne za traktor i vozi. Mi smo se ranije bavili uzgajanjem paprike, a on je sve vreme išao sa nama - nosio ih na pijacu, prodavao. Ni dan-danas njega ništa nije sramota da radi. Što bi se stideo bilo kog posla - počela je Branka priču za 24sedam i otkrila neke zanimljive situacije iz života i rada na selu.

 

 

- Kad god bismo stigli na njivu da radimo papriku, Darko bi uvek tražio da jede iako smo već jeli kući. Prvo nešto da pojedemo, pa da radimo (smeh). On i Dragan su jednom prilikom morali da nose kofere i istovaraju papriku u prikolicu. Njih dvojica su voleli da se takmiče ko će više da ponese. Uvek je ovaj mlađi morao da ponese više. Darko se malo izvlačio, ali dobro, to je bilo kad su bili deca. Nije bilo ljubomore među braćom, daleko od toga. Mi smo se uvek trudili da im dajemo podjednako - kaže ona, pa objašnjava da li je Lazić bio zahtevan kao dete i da li je voleo skupocene stvari.

- Bilo je situacija kada nismo mogli baš sve da im priuštimo, ali smo mi balansirali i uzimali im nešto jeftinije, tako smo bili u mogućnosti, a on nije izvoljevao. Suprug i ja smo se trudili da im uvek pružimo sve što treba, nije im nikada ništa falilo, ali Darko je uvek znao da izabere ono skuplje i kvalitetnije. Takav je i danas, ima svoj stav. Voli da nosi kvalitetnu i skupu garderobu.

Kako kaže, Darko je kao dete bio veoma miran, te ističe da su ga danas uhvatile te "dečije bubice". 

ATAImages/ A.A.
 

- Dobar je bio u školi, nismo imali problema nikakvih, osim što je morao da se privikne i nauči padeže. Neke reči nije umeo lepo da izgovara, ali ništa strašno. Učiteljica se nikad nije žalila na njega. Bio je dobro dete, nije kao danas nestašan (smeh). Znate ono kako kažu, sada isteruje i radi svo ono što nije kada je bio mali - priznaje Lazićeva majka i kaže da je Darko pokupio i od mame i od tate ono najlepše. 

- Na tatu je muzikalan, a na mamu ima dobru dušu. Tata je delio i šakom i kapom, voleo je da troši, živeo je za trenutak, takav je i Darko. Ja sam malo drugačija. Mama je ta koja je štediša. Primetila sam da danas ume svima da odbrusi, brzo pukne, izgalami se i izviče, a ranije nije bio takav. Možda je taj udes uticao na njega ili to što je stariji, svašta je doživeo. Udes ga je baš promenio, počeo je više da ceni život i sve oko sebe - istakla je folkerova mama.

 

 

Antonio Ahel/ATAImages
 

Branka priznaje da ranije nije bila previše upućena u emotivan život svog sina. Na pitanje da li je bio šmeker i kao dečak i da li je i ranije upoznavao devojke sa roditeljima i dovodio ih kući, ona otkriva: 

- To bolje da pitate njegovog brata ili drugare. O devojkama nije puno pričao. Kada je počeo sa Anom da se zabavlja, to je već bilo ozbiljnije i tada nam je pričao sve. Verovatno da su postojale i one školske simpatije, ali ja za to ne znam. Bilo je devojaka pre Ane, ali ništa ozbiljno, ona je bila prva ozbiljna veza i devojka. 

ATA Images/Antonio Ahel
 

Darkova majka ističe da su i ona i preminuli suprug Milan imali lep odnos sa sinom, ali ne krije i da je bilo onih sitnih čarki, kako kaže, najčešće oko gluposti. 

- Lepo su se slagali on i njegov otac. Bilo je trenutaka kada se posvađaju, kao i u svakoj porodici, ali to su uvek bile neke gluposti, najčešće oko muzike, verovali ili ne. Tata je njega savetovao kako i šta treba, onda Darko njemu: „Ovo nisi dobro odsvirao“ i tako u krug. Umela sam ja često da ga kritikujem kad je nestašan, voleo je sve da pipne, uzme, proveri kako funkcioniše, u tom smislu. Nije me poslušao kad sam mu rekla: „Nemoj da se ženiš, još ti je rano“. Ali dobro, tad nije bio dete, tad je bio čovek. Imao je 22 godine kada se oženio Anom, ušao je mlad u brak, zato to nije ni uspelo. 

Pevač ima jedan neuspeli brak i veridbu, a sada uživa u novoj romansi i lepo mu je, a to nam potvrđuje i Branka koja kaže da Barbara i Darko odlično funkcionišu jer su isti. Na pitanje da li vidi Bobakovu kao Darkovu buduću ženu, ona ipak nije želela da detaljiše. 

- Barbara je dobra devojka, upoznala sam je. Ne mogu ja da odredim da li će oni ostati do kraja života, to ne može niko da kaže. Oni lepo funkcionišu jer su isti, neće se svađati oko sitnica, jer oboje iste stvari vole. Isti su, odgovaraju jedno drugome.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Branka ima tu privilegiju da uživa u ulozi bake, ali s tugom dodaje da joj unučići nedostaju, jer nema često priliku da ih vidi. Deca su sa majkama, tačnije Darkovim bivšim partnerkama i "sve od njih zavisi". 

- Moram da vam kažem da jako malo provodim vremena sa unucima, prođe i po nekoliko meseci da ih ne vidim, kada su tu sa mnom, svaki trenutak smo zajedno. Ja decu viđam samo kada mi ih Darko dovede, a i on ih ne dobija često. Kad ih on dobije, tad i ja. On to radi u dogovoru sa Anom i Marinom, kako mame kažu. Promeniće se sve kada deca porastu. Lorena je već velika, zna sve, a Aleksej je mali, ali će naučiti. Lorena je jako pametno i vaspitano dete.

I bez obzira na to što danas često nije kod kuće i živi sa devojkom u iznajmljenom stanu, Darko nikada nije zaboravio svoje korene. Često se vraća kući kako bi majci i bratu pomogao kako u poljoprivrednim poslovima, tako i finansijski.

- Nikada se nije libio da nam pomogne. Imao je tu operaciju, sad nastupe, ne može uvek da bude u njivi, ali kada je tu, pomogne. Pomaže nam naravno i finansijski, pogotovo sada kada sam ja ostala bez Milana, on je uvek tu da mi pruži šta god mi treba - završava priču Lazićeva majka za 24sedam

Sutra vas na našem portalu očekuju nikad viđene fotografije kada je Darko bio beba! 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam