Kad će mu stati na put? Baka Prase stalno prkosi zakonu: Bio sa maloletnicama, plenili mu kola, sad maklja pištoljem

09.11.2021

19:56

0

Autor: Marija Mitić

Jutjuber ima kratku ali upečatljivu karijeru, klikovi su mu najvažniji, a primereno ponašanje potpuno strano

Kad će mu stati na put? Baka Prase stalno prkosi zakonu: Bio sa maloletnicama, plenili mu kola, sad maklja pištoljem
prase baka - Copyright ATAImages/ A.A.

Brojne kontroverze prate Bogdana Ilića, alijas Baku Praseta, a poslednji se dogodio upravo danas, kada je na Slaviji plašio ljude plastičnim pištoljem.

I ovaj njegov potez našao se na udaru javnosti, jer jutjuber očigledno i preko mrtvih može da gazi, samo da dođe do klikova. 

Bogdan Ilić je osvanuo kao jutjuber 2016. godine, dok je sve poznatiji postajao od 2018. kada se, na neko vreme, prešaltovao u muzičke vode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Oduvek je važio za velikog skandal-majstora, budući da mu se jedan od prvih dogodio već 2017. godine kada se sukobio sa jutjuberom Amirom Hadžićem zbog reakcije na video snimak 12-godišnje devojčice koja je pričala o ljubavnim problemima. Zbog negativnih reakcija i podsmeha, devojčica je pokušala samoubistvo.

Ovaj jutjuber doživeo je skandal najvećih razmera u julu 2020. godine, kada je optužen za pedofiliju, zbog čega su mu bila otkazana brojna unosna sponzorstva i saradnje.

Sve je počelo kada je jedna devojka na TikToku iznela tvrdnje da Baka Prase koristi svoj uticaj i popularnost kako bi spopadao i ucenjivao maloletne devojke za seksualne usluge.

Devojka je tada objavila i skrinšotove prepiske pune eksplicitnog sadržaja, koji je jutjuber navodno slao dvema maloletnicama. Ova prepiska potresla je tada domaću javnost, nakon čega su ga mnogi optužili za pedofiliju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Baka Prase je, nakon što je sve to dospelo u javnost, snimio video u kojem je javno priznao da jeste slao te poruke, kao i da su ti skrinšotovi koji su se pojavili stvarni. On je takođe priznao i da je zaista spavao sa jednom od njih u svom stanu, ali da nije znao da su, kako kaže, 2004. i 2006. godište, već je mislio da je jedna od njih punoletna.

On se branio i da su te devojke koje su sa njim te večeri bile u stanu “na keca želele da spavaju sa njim jer je popularan”, te da su lagale u vezi s tim koliko im je godina. U septembru prošle godine zbog ovoga je navodno podignuta i krivična prijava protiv njega i tvrdio je da je 15 dana  proveo u pritvoru. Uhapšen u svom stanu u Beogradu zbog građanske prijave koja je podneta protiv njega u Tužilaštvu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

 - Mislim da je vreme da vam kažem zašto me nije bilo 15 dana na sceni. Verujem da ste mislili da se povlačim, ali iskreno nisam razmišljao o povlačenju - počeo je on i dodao:

 - Neko je otišao u tužilaštvo i podneo građansku prijavu protiv mene. Tužilaštvo je bilo obavezno da to proveri i poslali su ljude po mene da me odvedu na ispitivanje. Do trenutka dok nisam priveden, smeo sam da snimam sve. bez daljeg odugovlačenja, pustiću vam te isečke šta se sve izdešavalo -  rekao je on, a tada su velike kompanije sa njim zbog skandala završile saradnju.

Baka Prase je i u martu ove godine saslušan u policiji nakon što mu je interventna jedinica policije zaplenila dva automobila. Naime, u noći između 23. i 24. februara, zatekli su lambordžini nemačkih tablica, parkiran na obeleženom pešačkom prelazu u ulici Jove Ilića na Voždovcu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Pauk je odneo automobil, pošto je vozilo privremeno oduzeto zbog carinskog prekršaja. Prethodno je u februaru Bogdanu privremeno oduzet automobil Porše Kajen, koji je takođe bio u carinskom prekršaju.

Baka je u svojoj kratkoj karijeri dospevao i u sukobe sa našim pevačima, na primer sa Jelenom Karleušom, a dosta se govorilo i o tome kada je svom ocu koji je sveštenik, pokazivao fotografije svoje devojke, na kojima je polunaga.

Svaki put, kao i danas kad je makljao lažnim pištoljem, javnost insistira na tome da nadležni organi reaguju na njegove poteze, dok se jutjuber slatko smeje u kameru zarađuju

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike