Ovako izgleda prvi muž Zorice Brunclik! Priča se da ratuju, a ćerka im se nedavno udala

08.11.2021

10:12

0

Pevačica je po svemu sudeći, slaba na harmonikaše

Ovako izgleda prvi muž Zorice Brunclik! Priča se da ratuju, a ćerka im se nedavno udala
Copyright Zorica Brunclik, 24sedam/Katarina Mihajlović

Pevačica Zorica Brunclik imala je buran emotivni život. Udavala se čak četiri puta, a nedavno se njena ćerka iz prvog braka sudbonosno da izgovorila svom izabraniku. Naime, Zoričina prva ljubav bio je harmonikaš Ljuba Kešelj sa kojim pevačica ima ćerku Miljanu. 

Iako su mnogi zaboravili, Kešelj se pojavio pre tri sezone u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" u ulozi tajanstvenog člana žirija.

Printscreen YouTube/Zvezde Granda
 

Kako se pisalo, Zorica i Ljuba nakon razvoda nisu ostali u dobrim odnosima. Ona je njega navodno svojevremeno optuživala da je nemaran otac, te da je zapostavio njihovu ćerku, dok je on u intervjuima pričao kako pevačica nije dobra majka. 

- Ne bih ništa da komentarišem, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Posle toga mi se više nije javljala, niti dolazila. Zvao sam je bezbroj puta, tražio, ali bezuspešno. Niko se nije odazivao. Na milion načina je sprečavano da dođem do nje. Čak sam čuo kako Zorica priča da moja ćerka Mia koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem?! - izjavio je pre nekoliko godina poznati harmonikaš.

I posle tri velike ljubavi i neuspela braka, Brunclikova je sreću našla kraj harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša. 

Privatna arhiva/ Zorica Brunclik
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike