Astrolog šokirao izjavom o slučaju Marije Karan i njenog dečka: On je ostavio ženu i troje dece zbog nje

07.11.2021 | 14:50

Dušan Veličković ističe da je glumica sa pravom razlupala dečku automobil i da je svađa u vezi sasvim očekivana pojava

Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumica Marija Karan i njen partner V. B. su u subotu jutro ušli u verbalni konflikt koji se završio fizičkim nasrtajem. Naime, glumici je dečko udario šamar, nakon čega mu je ona u besu razbila zadnje staklo na automobilu marke „Porše kajen“, a cela ova drama se dogodila u Francuskoj ulici u centru Beograda.

 Astrolog Dušan Veličković bio je gost Novog jutra i tom prilikom prokomentarisao situaciju koja je iznenadila sve. On kaže da glumicu odlično poznaje, kao i da je Marijin partner ovim gestom pokazao kako nije muškarac za nju. 

24sedam/ATA Images/Facebook
 

- Marija Karan je moja drugarica stara i ona je Vaga u podznaku, ima Marsa na ascedentu pa je ona onako buntovna i ratoborna. Ona je napravila taj skandal. Ušli su u to neko šamaranje, tuču i naravno da je s punim pravom polupala čoveku automobil, jer ipak je Marija Karan jedna ozbiljna srpska umetnica i glumica... Ako se devojka iznervira i zvekne ti dva šamara, pa šta to je ljubav, to se ne vraća nego se spusti lopta - rekao je Veličković.

- I šta bi na kraju sa Marijom, ovo što su se pobili? - pitala ga je voditeljka Jovana Jeremić.

- Nije to ništa strašno, Maki je jedna divna žena... - kaže on.

ATAImages/ M.M.
 

- Čim je došlo do tuče, taj nije za nju. Ja da ti kažem - dodala je Jovana.

- Nije on ni za koga. On je ostavio ženu i troje dece zbog Marije - rekao je Veličković.

Podsetimo, do sukoba je došlo kada je par izašao iz restorana u kome su zajedno bili. Počelo je sa žustrom svađom, da bi glumicu dečko potom i ošamario. Marija je zatim, navodno, uzela tegove i protivpožarni aparat i njima razbila zadnje staklo na automobilu njenog dečka. 

24sedam
 

Protiv dečka Karanove podneta je prekršajna prijava zbog napada, isto tako, prijava će biti podneta i protiv glumice, zbog toga što je navodno oštetila njegovo vozilo.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam