Želi nešto da sakrije! Sanja Vučić uradila tetovažu kako bi eliminisala staru (FOTO)

01.06.2021

11:21 >> 11:24

0

Pevačica ističe da voli šare na telu, a da je ovom novom želela prethodnu da prekrije

Želi nešto da sakrije! Sanja Vučić uradila tetovažu kako bi eliminisala staru (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jedna od članica grupe „Hurricane”, Sanja Vučić, pevačica raskošnog glasa, odlučila je da na svom telu uradi novu tetovažu, a mnoge zanima značenje iste.

Naime, Vučićeva je odmah po povratku iz Roterdama, otišla kod tatu majstora i napravila šaru, a kako kaže, razlog zbog kojeg ju je uradila je taj što je htela prethodnu da prekrije, ali više detalje nije želela da otkriva.

Sanja ističe da voli tetovaže, te objašnjava da ova nova nema posebno značenje.

– Povod ne postoji neki poseban, volim da se tetoviram, to je nešto što radim inače (smeh). Imam neku tetovažu koju sam htela da prekrijem. Ova nema neku posvetu, jedna ima koju sam uradila na butini, cveće, to je za svaku ženu u mom životu – rekla je Sanja u emisiji „Premijera”.

Podsetimo, Sanja je zajedno sa Ksenijom Knežević i Ivanom Nikolić milionskom auditorijumu priredila pravi spektakl na sceni u Roterdamu kada su ove tri devojke otpevale numeru „Loco, loco” i osvojile 15. mesto.

Podsetimo, astrološkinja Ružica Kralj je iznela šokantno predviđanje da postoji velika mogućnost da se članice grupe „Uraganke” rastanu.

– One su fenomenalne, ali mislim da su ih sputavali. One će napraviti veliku slavu, ali moj savet im je da se ne rastaju, već da ostanu zajedno. Stoji im da će želeti ove godine da se rastanu, da budu samostalne. Ako se sad rastanu, to onda ne valja ništa, ja ih savetujem da to ne rade. Baš je sad tad period kad moraju da izdrže, kako bi naučile lekciju – rekla je Ružica Kralj u emisiji „Puls Srbije”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike