Vuk ima sedamnaest novih! Olivera Konatar progovorila o odnosu sa reperom

01.11.2021

18:51

0

Bivši partneri neguju dobar odnos zarad dobrobiti svoje naslednice

Vuk ima sedamnaest novih! Olivera Konatar progovorila o odnosu sa reperom
Copyright Vuk Mob i Olivera Konatar, Foto: ATAImages/ A.A.

Olivera Konatar, bivša verenica Vuka Moba, bila je slobodna da odgovara na pitanja radoznalih pratilaca na Instagramu. S obzirom na to da sa reperom ima ćerkicu Teonu, sve je zanimalo u kakvim su odnosima bivši partneri. 

Naime, Olja i Vuk u martu ove godine dobili su naslednicu, ali kako su nesuglasice bile veće nego njihova ljubav, Olivera je saopštila u junu da više nisu zajedno. Sada ju je jedan pratilac upitao u kakvom je odnosu sa Vukom.

Instagram printscreen/oliverakonatar
 

- Sa Teoninim ocem imam dobar odnos. Među nama više ne postoje sukobi - odgovorila je ona, a ono što je takođe zanimalo znatiželjne korisnike Instagrama jeste da li bi joj smetalo Vuk nađe novu partnerku. 

Instagram printscreen/oliverakonatar
 

- Vuk ima sedamnaest novih - dala je ona odgovor koji je iznenadio mnoge. 

Podsetimo, reper je u avgustu, posle dva meseca od raskida video ćerku Teonu u pristustvu socijalnog radnika. Dete je dovela Vukova bivša verenica Olivera, koja je za vreme susreta boravila u njegovoj kući. Odluku o susretu doneo je Centar za socijalni rad na Čukarici, nakon što je reper podneo pritužbu da mu bivša verenica ne dozvoljava susret s detetom. Na licu mesta predstavnici nadležnog organa su proverili kako se reper ponaša kada ostane nasamo s detetom.

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike