Irina Vukotić o zdravlju, porodici i ljubavi: Samo takav muškarac i može da mi okupira pažnju!

30.10.2021

07:51

0

Autor: M. Gudžulić

Iako o svojoj intimi gotovo nikada ne govori javno, jaka osećanja su njen glavni pokretač

Irina Vukotić o zdravlju, porodici i ljubavi: Samo takav muškarac i može da mi okupira pažnju!
Irina Vukotić ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Irina Vukotić uskoro će proslaviti dve decenije rada. Sa osmehom, priseća se kako je radila i dok je bila u drugom stanju, pa otkriva kako bi posavetovala sebe da može da se vrati u prošlost.

- Rekla bih sebi: „Irinče, osmeh na lice, bori se, vredno radi, ne plaši se promena, nauči da otćutiš ponekad, iako ti nije u prirodi. Hvataj pouke u hodu, poštuj sagovornike i kolege, ne dozvoli da poletiš i nek ti kamera od „ljubavi na prvi pogled” postane verni drug za čitav život - izjavila je Irina, pa nastavila o tome da li i danas veruje u ljubav, posebno kao neko ko je upamćen i kao „lice" emisije „Sve za ljubav".

- Radila sam „Sve za ljubav” sa Milanom Kalinićem i to je divno iskustvo. Igrom slučaja i njegova supruga Sandra, a i ja smo zatrudnele u istom periodu. Pre toga zatrudnela je Sanja Marinković ali i devojke koje su radile priloge: Dušica Jakovljević i Baya Namkosse, tako da je to bio pravi bebi bum i u pravom smislu „Sve za ljubav”, tako da je moja Iskra još u stomaku učestvovala u toj emisiji koju sam vodila do osmog meseca trudnoće. Znam da sam rekla da nađu zamenu ako ne misle da se porodim pred kamerama. Posebno iskustvo su prilozi na terenu koje sam radila i ta količina emocija prilikom spajanja porodica kad često nisam mogla suze da sakrijem. Ljubav veruje u mene, ne samo ja u ljubav, šta je svet bez ljubavi. Pa najbolji smo kada volimo, tada pomeramo stene, tada isijavamo radost... Skoro me je ćerka pitala kako se čovek oseća kad se zaljubi. I ja joj opisujem i između ostalog kažem: „Ma tad si i za školu manje zainteresovana jer samo ti je on u glavi”, a ona mi odgovori: „Pa ja ni sada nisam mnogo za školu zaintesovana”. Ah taj pubertet.

Između ostalog, istakla je i šta mora da ima muškarac da bi je osvojio.

- Volim duhovite ljude, ljude od akcije, sigurne u sebe, ostvarene, otvorene i dobre duše, pa samo takav muškarac i može da mi okupira pažnju.

Irina Vukotić ATAImages/Antonio Ahel
 

Voditeljka je, sa druge strane, preležala koronavirus i bila tri nedelje u izolaciji.

- Simptomi jesu bili blagi i sigurna sam da je tome doprinela vakcina. Nadam se da ćemo uskoro dostići stepen vakvinacije kao Danska ili Italija koje su dokaz da broj vakcinisanih utiče na manji broj zaraženih i preminulih.

Nakon razvoda, Irina svoju privatnost nikada nije izlagala javnosti. Na pitanje da li je tu odluku donela zbog ćerke, rekla je:

- Nemam potrebu da svoju intimu dajem na tacni, takva mi je priroda, a i želja mi je kao i svakog roditelja da mi dete ima zdravo i srećno detinjstvo.

Rokerka u duši

Vukotićeva se, u poslednje vreme, uglavnom provodi u vožnji biciklom.

- Volim život, radost, muziku, akciju... Volim i kafanu ali i koncerte, ja sam rokerka u duši oduvek. Volim i večere uz vino u dobroj atmosferi. Nedavno sam rekla da mi mir stvara nemir, tako da te mirnije varijante naročito posle ove dve godine korone mi nikako nisu potrebne. Rekla sam da sam se prošlog leta nagledala zelenila, šuma, proplanaka, krava, ovaca po svim našim planimama, da sam spremna za neku gužvu, haos, ljude, samo da je živo... Obozavam da sa ćerkom vozom bicikl pored reka. Krenemo od „Juge“ pa sve do Gazele i nazad. To mi je najbolja vrsta rekreacije i opustanja, gledajući najlepše delove Beograda i slušajući dobru muziku - zaključila je u razgovoru za „Blic".

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike