Bojana Rodić i Mirko Šijan ponovo u provodu, ali ovog puta nisu bili sami! (FOTO)

29.10.2021

20:59

0

Novopečeni roditelji ne prestaju sa izlascima

Bojana Rodić i Mirko Šijan ponovo u provodu, ali ovog puta nisu bili sami! (FOTO)
Bojana i Mirko Šijan - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Mirko Šijan i Bojana Rodić su u avgustu ove godine postali roditelji, kada je na svet došao njihov sin koji je dobio ime Zoran. Kako se čini, njima u pomoć oko čuvanja naslednika priskaču svi jer novopečeni roditelji ne odustaju od izlazaka.

Naime, oni su protekle noći uživali na promociji koju je organizovala Lena Čolak, a sudeći po onome što se našlo na njihovom stolu, alkoholnih pića nije manjkalo. 

Lepo su se Bojana i Mirko provodili, a društvo im je pravila i Nataša Rodić, koja nije došla u društvu Jovana Pejića, sina Zlate Petrović, za kog se spekuliše da joj je dečko.

Inače, ovo nije prvi put da Bojana i Mirko uživaju u provodu. Ekipa 24sedam je već uhvatila ovaj par, kada su izašli u jednu kafanu  u Zemunu (naziv poznat redakciji), a iako se nisu dugo zadržali, može se reći da su se dobro proveli.

Instagram printscreen
 

Najveći šok izazvala je Rodićeva kada je zbog pesme polomila čašu! Njih dvoje su se dalje veselili sa društvom, ali kako su verovatno žurili kući zbog bebe, lokal su napustili već oko 22 časa. Gosti lokala su bili iznenađeni Bojaninim potezom, možda i zbog toga što je za njihovim stolom pretežno bilo muško društvo i najmanje se od nje očekivao ovakav kafanski manir.

Instagram printscreen
 

Za to vreme, bebu je najverovatnije čuvala Mirkova majka, pevačica Goca Božinovska, s kojom žive u istoj kući u Surčinu.

Goca Božinovska sa unukom Zoranom, Bojana Rodić Instagram screenshot
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike