Misica ipak ostaje u takmičenju nakon skandala!

29.10.2021

09:58

0

Autor: Marija Mitić

Naša predstavnica izbora za mis interkontinental Valentina Petrović zajedno s predstavnicama Albanije i tzv. države Kosovo pokazala je rukama simbol dvoglavog orla, zbog čega je naišla na osudu javnosti

Misica ipak ostaje u takmičenju nakon skandala!
2769105_misica1_ls - Copyright Instagram printscreen

Naša predstavnica izbora za mis Interkontinental Valentina Petrović ipak će ostati u ovom takmičenju, i pored skandala koji je nastao pre par dana.

Ona se, naime, slikala zajedno s predstavnicama Albanije i tzv. države Kosovo pokazujući rukama simbol dvoglavog orla, zbog čega je naišla na osudu javnosti, a organizatorka i osnivač "Miss Yu" Vesna de Vinča obrazložila je zašto će Valentina ipak nastaviti takmičenje.

ATAImages/M. M.
 

- Nakon iscrpnih razgovora unutar kompanije "Miss Yu" i uzimanja u razmatranje svega što se desilo proteklih dana, te konsultacija sa vlasnicima izbora "Miss Interkontinental", doneli smo odluku da predstavnica Srbije Valentina Petrović ipak nastavi sa takmičenjem - saopšteno je iz pomenute kompanije za "Telegraf Jetset".

- Iako je prvobitna ideja bila da se ona vrati sa ovog izbora zbog svog nesmotrenog poteza, sagledavanjem cele slike došli smo do zaključka da bi tim potezom samo Srbija bila na gubitku. Druga strana - zapravo lobi koji snažno podržava predstavnice Albanije i takozvane, nepriznate države Kosovo - postigla bi svoj cilj i, ako ništa drugo, bila bi moralni pobednik izbora - poručila je Vesna de Vinča.

Printscreen Instagram
 

- U želji da ipak fokus stavimo na lepotu i lepe stvari koje ovakvi izbori promovišu, sa Valentinom smo odlučili da nastavimo da se borimo i pokažemo da smo jači od svega što se dešava, tako da je podržavamo svim srcem i želimo joj da postigne što bolji plasman na finalu u petak uveče u Šarm el Šeiku - dodala je ona.

Podsetimo, Valentina Petrović našla se u centru skandala pošto se u Egiptu na takmičenju fotografisala sa koleginicama iz Crne Gore, Albanije i tzv. države Kosovo pokazujući simbol tzv. velike Albanije. Misica se ubrzo oglasila i rekla da nije imala lošu nameru. Valentina se zatim javno izvinila svom narodu.

- Želim da se javno izvinim zbog svojih nepromišljenih postupaka svom narodu i svojoj državi. Kada smo došli ovde, predstavnice "Kosova" i Albanije su imale poglede usmerene ka meni koji nisu bili prijatni. One su konstantno želele da budu u mom društvu, da se druže sa mnom, a kako sam ja odgajana da nemam predrasude, prihvatila sam njihovo društvo - poručila je ona, nakon što joj je ugašen i Instagram profil.

Printscreen Instagram
 

- Svi su mi govorili da se čuvam i da povedem računa, ali uplela sam se u njihovu igru i takozvanu divnu energiju, prijateljsku nastrojenost i zaboravila sam šta su mi svi govorili. Sada sam sigurna da je to bila zamka i da je to smišljeno. Kada su osvanule naše slike sa tri prsta, one su me blokirale, ugašen mi je Instagram profil, a one su stalno objavljivale naše slike sa dvoglavim orlom, da ispadne da smo se samo tako slikale. Proživljavam pakao, prete mi. Bajka koju sam živela postala je katastrofa - kazala je Petrovićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike