Marina Tadić odlučila da pevanje ostavi po strani: Sve se promenilo otkad je postala majka

22.11.2020

17:03 >> 16:32

0

Pevačici je ćerka sada prioritet, a karijera će morati malo da pričeka

Marina Tadić odlučila da pevanje ostavi po strani: Sve se promenilo otkad je postala majka
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Marina Tadić porodila se pre deset meseci, nakon čega je brzo uspela da vrati staru kilažu, čime je mnoge oduševila. Ona je sada priznala da se retko odvaja od svoje mezimice Vere, a otkrila je i kako je uspela da se reši suvišnih kilograma.

– Prošlo je devet meseci i mislim da bi negde bilo sramota, ja sam ipak javna ličnost, neko koga ljudi gledaju, da sada imam 20 kilograma viška – rekla je Marina za Blic i otkrila koliko joj je trebalo da uđe u stare famerke:

– Sedam dana. Kada sam otišla da mi skinu konce, već sam bila u svojim farmericama. Kada sam se porodila prosto je otišao stomak, voda i ništa više nije ostalo. Posle četiri meseca sam počela i da treniram. To je sada već iza mene i mislim se: „U, kada je to bilo”. Vreme stvarno brzo prolazi. Već sada Vera ima 10 meseci.

Tadićeva je priznala i da se mnogo promenila otkad je postala majka, kao i da su joj prioriteti sada drugačiji.

– Bukvalno sve se promenilo. Više niste prioritet sebi, ako ste normalan roditelj. Moram sada da imam više strpljenja koje ranije nisam imala. Sada sam dobra i smirena (smeh). Tu je i nespavanje, jedem usput, što ranije nije bio slučaj. Vodila sam računa o sebi. Sada više o njoj, da ona bude zadovoljna i srećna. Kada je ona srećna, onda vi možete da zaspite – otkrila je pevačica.

Njen suprug joj je, kako kaže, dao vetar u leđa da nastavi da peva, ali je ona odlučila da joj porodica bude prioritet.

– On je bio moj prijatelj mnogo godina i znao čime se bavim. Nijednog trenutka me nije sputavao. Dosta muškaraca voli pevačicu, ali hoće odmah da je pretvori u domaćicu. On nije taj muškarac. Smatra to mojim pozivom. Stao je iza toga i rekao „šteta da to ne nastaviš”. Moja odluka je da sada pevanje stavim sa strane – kaže Marina i otkriva da li već planiraju drugo dete:

– Sada ne. Podređena sam Veri i tu ima dosta posla. Od jutra do mraka sam sa njom. Misim da tu ljubav ne bih mogla da dam nekom drugom detetu, jer je Vera obuzela mene celu. Teško je to. Imam već dvoje dece. Muž i dete, to ti je isto (smeh). Treće ne bih mogla sada, ali vremenom – videćemo.

PROČITAJTE JOŠ:

Suzana Mančić: I pre udaje sam bila najbogatija voditeljka jer sam bila vredna, muž mi nije bio potreban!

Bosanac nam je bio kućni prijatelj, a žena me je baš sa njim i prevarila: Kemiš u otvorenom pismu o krahu braka sa Vesnom Zmijanac

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike