Vujadin nije bio tu, ime još nismo bili izabrali: Svi detalji Mirkinog četvrtog porođaja!

27.10.2021

13:24

0

Autor: M. Gudžulić

Glumica napominje da nije bila u panici i strahu, te da je verovala da će sve biti u redu

Vujadin nije bio tu, ime još nismo bili izabrali: Svi detalji Mirkinog četvrtog porođaja!
ATAImages/Antonio Ahel

Mirka Vasiljević se početkom okrobra porodila po četvrti put. Ćerki je zajedno s porodicom odlučila da da ime Anika, što znači neustrašiva, hrabra i, kako objašnjava, porodila se za svega 20 minuta.

- Dobro sam, deca su u školi, beba je sa mnom sada, a Vujadin je na treningu. Bogu hvala, porođaj je protekao kako treba, beba je izabrala da se rodi na veliki praznik. Doktori su u šali govorili da treba da damo neko ime sa Kipra. Nisam bila u panici i strahu, verovala sam da će sve biti u redu, kao što je bilo. Vujadin je bio na treningu kad je sve krenulo, ja sam pozvala klub da ga obaveste da kreće porođaj. On je brzo odreagovao, došao kući i odvezao me do bolnice. Za 20 minuta sam se porodila, duže mi je trajala vožnja do bolnice nego sam porođaj. Sve se nekako poklopilo - otkrila je Mirka u jutarnjem programu „Kurir" televizije, pa zatim objasnila kako su se odlučili za ime Anika.

 

 

- Mi smo malo ovaj put zakazali sa imenom, nismo se puno bavili time, bili smo u fazonu da ima vremena. Tek kad smo shvatili da sam pred porođajem, tad smo upitali decu kako bi oni želeli da se zove i, bili su složni da to bude Anika. To ime ima i značenje, neustrašiva i hrabra - izjavila je, pa dodala da porodica planira da se vrati sa Kipra najkasnije u decembru.

Bonus video:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti