Mora da bude upućena u istoriju svoje zemlje! Posle skandala na izboru za mis, oglasila se Valentinina koleginica (FOTO)

27.10.2021

09:55

1

Autor: M. Gudžulić

Srpska predstavnica na „Mis Interkontinentalu" mnoge je zgranula kad se fotografilsala sa devojkama iz Crne Gore, Albanije i tzv. države Kosovo pokazujući simbol tzv. velike Albanije...

Mora da bude upućena u istoriju svoje zemlje! Posle skandala na izboru za mis, oglasila se Valentinina koleginica (FOTO)
Nađa Kljajić Printscreen Kurir TV, jutarnji program - Copyright Printscreen Kurir jutarnji program

Fotografija predstavnice Srbije Valentine Petrović na takmičenju „Miss Intercontinental" zajedno sa devojkama iz Crne Gore, Albanije i tzv. države Kosovo mnoge je razbesnela, zbog simbola tzv. velike Albanije što su pokazivale. U jeku skandala, oglasila se i njena koleginica Nađa Kljajić, pa objasnila kako izgleda selekcija za mis.

Printscreen/Instagram
 

Inače, Petrovićeva je uputila javno izvinjenje, tvrdeći kako se „sve desilo spontano".

- Devojka koja želi da postane misica prvo mora da se prijavi na kasting, a potom prolazi kroz razne selekcije i razgovore. Kad devojka osvoji neku titulu, ona godinu dana mora da radi na sebi i priprema se za to svetsko takmičenje. Engleski mora da bude perfektan, devojka mora da bude upućena u istoriju svoje zemlje - priča je Nađa u Jutarnjem programu Kurir televizije, pa nastavlja o tome kako ona do sada nije imala loša iskustva na takmičenjima.

- Ja konkretno nisam imala loša iskustva, uvek sam imala misiju da naučim druge devojke na takmičenjima o svojoj zemlji. To je cilj, da se predstavi svoja zemlja i pokaže u najboljem svetlu - rekla je misica.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike