Pali zagrljaji pred kamerama! Šerifovićeva brzo zaboravila Karleušu, sve je bliskija sa Cecom (FOTO)

25.10.2021

15:06

0

Autor: Marija Mitić

Čin se da su se pevačice odlično uklopile sarađvajući u "Zvezdama Granda" i već postaju prijateljice

Pali zagrljaji pred kamerama! Šerifovićeva brzo zaboravila Karleušu, sve je bliskija sa Cecom (FOTO)
zvezde_granda_07092021_0232 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kako se čini, Marija Šerifović i Svetlana Ceca Ražnatović odlično su se uklopile sarađivajući u "Zvezdama Granda", gde su od nedavno koleginice u žiriju.

S obzirom da je naša evrovizijska pobednica jako bliska sa Cecinom rivalkom, Jelenom Karleušom pitanje je kako će ona odreagovati na novonastalo prijateljstvo, a i emotivne reči i zagrljaje koje su danas razmenile na snimanju nove emisije.

Printscreen Instagram/ Šerifovic
 

- Svetlana, hajde kaži ljudima kakve utiske iz ovog, prvog snimljenog kruga - pitala je Marija Cecu u videu koji su objavile na društvenim mrežama.

Ceca ju je zatim zagrlila i kroz osmeh odgovorila:

Printscreen Instagram/ Šerifovic
 

 - Romantične, ljubavi, od tebe... Pošto me maltretiraš, hronično, galamiš na mene, štipaš ispod stola... Em me maziš, em me štipaš, svašta radiš, ali se ne bunim - rekla je pevačica.

Podsetimo, po Cecinom dolasku u žiri "Zvezda Granda" upitali smo Mariju Šerifović šta misli da li će joj Svetlana sada postati najbolja prijateljica, kao što je to za vreme žiriranja bila Jelena Karleuša.

– Stvarno ne znam. Malo je nezahvalno pričati o tome, ja se sa Cecom poznajem, nekih 15 godina, moja mama i duže, pre bih rekla da su njih dve bliže nego Ceca i ja, ali ne znam u kom pravcu će ići naš odnos, videćemo dalje tokom snimanja – rekla je Šerifovićeva tada za 24sedam

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike