Trudna voditeljka se izborila sa koronom: Apelujem na sve da se vakcinišu

24.10.2021

15:06

1

Autor: Marija Mitić

Svetlana Grubor je virus podnela sa lakšim simptomima, a sada je otkrila kako je sve proteklo te u kakvom je stanju

Trudna voditeljka se izborila sa koronom:  Apelujem na sve da se vakcinišu
svetlana - Copyright Printscreen Instagram/ SvetlanaGrubor

Voditeljka Svetlana Grubor, koja je u sedmom mesecu trudnoće, konačno se oporavila od koronavirusa i sada se bolje oseća. Voditeljka kaže da nije preterano strepela za svoje zdravlje s obzirom da je primila vakcinu mesec dana pre nego što je ostala u drugom stanju.

Svetlana je tako virus podnela sa lakšim simptomima, a sada je otkrila kako je sve proteklo te u kakvom je stanju.

- Mnogo sam srećna, pre svega jer sam pobedila koronu. Sama trudnoća mi protiče kako treba, posebno sad posle korone. Mnogo mi je drago što sedim sada u parku - počinje Svetlana.

 

 

- Moj sin već ima 5 i po godina, dugo smo hteli drugo dete. Ja sam ušla u sedmi mesec, porođaj će biti u januaru. Biće još jedan dečak. Mislila sam da će biti lakše da odaberem ime, ali nije jednostavno izabrati ime za svoje dete - priča Ceca u "Premijeri - vikend specijalu".

- Trudim se da se ne ugojim zato što znam da je ženama posle problem, ali nije lako. Meni udovoljavaju svi i moram priznati da je to baš prijatno, imam podršku porodice, i porodice od mog supruga. Jako lepo se svi slažemo, nadam se da gledaju sad ovo. Bliski smo jako i to je jako lepa atmosfera - kaže voditeljka.

 

 

Ovom prilikom otkriva koliko joj nedostaje posao i kada se vraća na male ekrane.

- S obzirom da imam pomoć, ja sam im rekla da se dogovore ko će kada da čuva bebu. Nema potrebe za većom pauzom, nadam se da ću se brzo oporaviti i vratiti na posao. Mislila sam da ću prestati da gledam vesti kad odem na bolovanje, ali ne. Imala sam baš blage simptome korone, ali vakcina mi je bila sigurnost. Kada biste pitali moje kolege ko je bio najplašljiviji i ko se najviše čuvao, svi bi rekli ja... Ne znam kako mi se to desilo. Doktor mi je rekao da ne brinem jer sam vakcinisana i tako je i bilo. Imala sam blage simptome prehlade i to je to. Apelujem na sve da se vakcinišu, nadam se da su ljudi svesni koliko je važna ta vakcina - priča Ceca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike