Aleksandar Milić Mili o teškim životnim trenucima: Došao sam u Beograd bez ičega

23.10.2021

10:10

1

Iako danas važi za jednog od najboljih kompozitora, njegov put je bio trnovit

Aleksandar Milić Mili o teškim životnim trenucima: Došao sam u Beograd bez ičega
MILI - Copyright ATAImages/ A.A.

Aleksandar Milić Mili jedan je od najpoznatijih kompozitora na ovim prostorima, ali njegov put do uspeha nije bio lak. Sada je odlučio da otkrije stvari koje se o njemu nisu znale.

Ispričao je Mili kakve su ga nedaće snašle, a prva stvar je da je u Beograd došao praktično bez ičega.

- Došao sam u Beograd bez ičega, u majici i farmerkama. Ali i tada sam razmišljao da će se i to završiti i da ću prekinuti tok takvog života, da spavam kod sestre Ninice iza neke peći. Čudan i težak period, ali ja to tako nisam doživljavao. Imam neku svoju životnu filozofiju da svi problemi u životu postoje da bi se rešavali - priča Mili.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Ubrzo je upisao fakultet u Pragu gde se, kako kaže, snalazio kako je znao i umeo da preživi, a na pitanje šta je radio i čime se bavio kratko je odgovorio:

- Svašta nešto, dobro i loše. Hajde da kažemo da nisam konobarisao i da tu stanemo.

Mili ističe da je uvek sebe video u svetu muzike.

- Imao sam samo 10 evra u novčaniku i mogao sam da kupim da jedem ili da poručim konjak u jednom od najluksuznijih restorana. Ovo drugo sam učinio jer sam želeo da se osetim važnim. Sat i po sam sam sa sobom razmišljao i uživao u tom skupom okruženju. Onda sam otišao na voz i došao sam u Beograd 'mrtav gladan'. Nisam jeo, a nisam ni imao para. Ta neka želja da sebe negde stavljate i vizualizirate neke situacije, to me je guralo - pričao je Mili za "Grand Online" kroz smeh.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Kako kaže, bila mu je čast što je radio sa Cecom i Brenom.

- Ja sam se odlučio za taj jedan projekat i dogovorio se sa Cecom i krenuo je naš put od 20 godina. Uvek sam smatrao da Lepa Brena bolje peva nego što to pokazuje u svojim pesmama. To se čuje, vidi se - istakao je Mili.

Podsetimo, Mili je sada deo produkcijskog žirija u takmičenju "Zvezde Granda", a neretko dolazi u sukobe sa svojim kolegama, pa samim tim program svi čine mnogo zanimljivijim za gledaoce.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike