Nikolina nikad iskrenije o roditeljstvu! Decu skoro nikome ne ostavlja na čuvanje: Uvek imam neke zamerke!

21.10.2021

19:55

0

Autor: M. Gudžulić

Osim svojoj mami ili tati supruga Saše Kapora, pevačica gotovo da nikome ne veruje, kad su naslednici u pitanju

Nikolina nikad iskrenije o roditeljstvu! Decu skoro nikome ne ostavlja na čuvanje: Uvek imam neke zamerke!
Nikolina Kovač - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jedan od najskladnijih parova sa domaće scene, Nikolina Kovač i Saša Kapor, mališane Nikoletu i Nikolaja smatraju svojim najvećim uspehom i blagom. Kao gošća „Grand magazina" pevačica je ispričala koliko im se život promenio dolaskom ćerkice, a sa druge strane i to koliko joj je teško da se osloni na nekoga kad su najmlađi u pitanju, osim na najužu porodicu.

Nikoleta

- Ona (Nikoleta) nam je unela neku posebnu radost. Pruža nam toliko ljubavi i ne možemo da joj odolimo. Čak je i Nikolaja, koji ima hiperaktivnu energiju, uspela da omekša - otkrila je ona kojoj majka, kao i Sašin tata, mnogo pomažu oko naslednika.

 

 

- Jako je teško naći nekoga kome možeš toliko da veruješ da mu poveriš decu. Uvek imam neke zamerke. Možda to zvuči prepotentno, ali nikada nisam zadovoljna osim kada ih čuvaju moja mama ili Sašin tata. Nije lako organizovati se u velikom gradu od brzine i tempa života, a posebno kada je naš posao u pitanju, nije uvek jednostavno - objasnila je Nikolina.

Iako devojčica ima manje od dve godine, poznata majka je naglasila da je i te kako svesna svog okruženja i da pokazuje izvesnu dozu zrelosti.

- Prepoznaje me na televiziji i govori: „Moja mama". Dosta je zrelija zato što odrasta uz starijeg brata - sugirna je pevačica.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike