Godinu dana od smrti Baneta 187: Porodica i prijatelji izašli na groblje

23.11.2020

12:08

0

Reper je preminuo nakon operacije srca

Godinu dana od smrti Baneta 187: Porodica i prijatelji izašli na groblje
Copyright Fejsbuk printscreen/ Bane Kovacevic

Branislav Kovačević, poznatiji kao Bane 187, preminuo je pre godinu dana usled duge i teške bolesti, a njegova najuža porodica napravila mu je danas pomen na groblju Lešće.

Banetova neutešna majka došla je s nekolicinom rodbine i reperovih prijatelja, koji su mu upalili sveće i ostavili cveće.

ATAImages/ Antonio Ahel

Reper je prošle godine imao operaciju na srcu, nakon koje je preminuo. On je neposredno pre toga otkrio da je imao već jednu intervenciju, posle koje se obratio pratiocima na Fejsbuku, poručivši da je dobro.

– Borba je završena, izašao k’o pobednik – napisao je Bane uz fotografiju na kojoj je ispred bolnice za kardiologiju i endokrinu hirurgiju. Međutim, kako je njegov prijatelj i reper Nebojša Minić Hele rekao za medije, Bane nije izdržao drugu operaciju.

Fejsbuk printscreen/ Bane Kovacevic

– Imao je noćas operaciju na srcu i nije mogao da izdrži. Sve se desilo sinoć oko deset uveče – izjavio je nakon što je ostao bez prijatelja.

Podsetimo, Banetovu karijeru obeležile su pesme “Nikada nećeš znati”, “Slikaj”, “Jedna od mnogih” i mnoge druge. Kovačević je bio u vezi sa pevačicom Ksenijom Pajčin, te joj je posvetio pesmu u vidu borbe protiv nasilja nad ženama, pod nazivom “Ja bih pošao za njom”.

Pročitajte još:

Katarina Živković potištena zbog oca: Tumor mu se vratio i metastazirao, a u bolnicama nema mesta za onkološke bolesnike

Poznate ličnosti se opraštaju od Mustafe Nadarevića: Glumci odlaze, velikani ne prolaze

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike