Zveknuo mi je šamarčinu! Zorica Marković otkrila šta joj je sin Snežane Đurišić uradio kao mali

20.10.2021

13:35

0

Pevačica ističe da se folirala kako plače, a da se Gvozdenović smejao

Zveknuo mi je šamarčinu! Zorica Marković otkrila šta joj je sin Snežane Đurišić uradio kao mali
Copyright Foto: Printscreen Youtube

Zorica Marković vlasnica je jednog lokala u srpskoj prestonici, gde je svratio sin njene koleginice Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović.

Pevačica je objasnila da je Snežanin sin došao u njenu kafanu kako bi čuo dobru muziku i popio sok sa prijateljem, a potom se i prisetila anegdote sa Gvozdenovićem kada je bio mali.

G.G./ATAImages
 

- Snežanin sin Marko je bio nedavno kod mene u kafani, svratio uveče sa jednim drugom na piće i na muziku. Odmah sam mu prišla i ponudila da ga častim pićem, ali nije hteo. Dečko pije samo gazirani sok. Ja njega mnogo volim i dugo ga znam. Sećam se nekih turneja i koncerata u Sava centru kada ga je Sneška dovodila. Imao je možda neke četiri godine kada je u garderobi hteo da mi uzme neku šminku da se igra, a ja mu nisam dala. Tada mi je tako zveknuo šamarčinu da ću to pamtiti ceo život. Ja sam se folirala da plačem, a on mi se smejao, kasnije mu je bilo žao što me je udario. A Snežana je odmah rekla: „Marko šta to radiš teta Zorici!“ Posle se i ona smejala - ispričala je Zorica za „Star“, te objašnjava da je sve to bila šala.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Osim toga, ona je otkrila kakvo mišljenje ima o nasledniku svoje koleginice.

- Marka znam kao fino dete, nikada kod mene nije dolazio pijan. Lepo mi sada izgleda, normalno kao i uvek. Poštuje me kao i ja njega. Nikada mi nije tražio ni pare na zajam. Ja se sa Snežanom ne viđam, nismo se mi nikada družile. Sretale smo se samo po emisijama i ništa više od toga - dodala je Markovićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. Božović

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike