Mirka Vasiljević prvi put nakon porođaja: Nisam imala luksuz da se žalim

17.10.2021

13:23

0

Glumica je priznala i da se svi šale na njen račun da je spremna za peto dete

Mirka Vasiljević prvi put nakon porođaja: Nisam imala luksuz da se žalim
Copyright Mirka Vasiljević, Antonio Ahel/ATAImages

Mirka Vasiljević, popularna glumica, porodila se po četvrti put 1. oktobra i na svet donela ćerku kojoj su njen nevenčani suprug Vujadin Savić i ona dali ime Anika. Glumica se porodila na Kipru, a sada je odlučila da otkrije i kakav je njen život kao majke četvoro dece.

Mirka je prokomentarisala to što je nedavno igrala na jednom veselju i to samo 10 dana posle porođaja, a već se tada videlo da se vratila u formu.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- U najmanju ruku spremna sam za peto dete, ako ne i više. To su klasične šale na moj račun. U formu sam morala da se vratim zbog obaveza prema svoje troje dece, koja imaju domaće, kontrolne, prohteve. Nisam imala luksuz da se žalim i odmah sam upala u mašinu. Moram da funkcionišem kako bi mi kao velika porodica postigli sve tokom dana - rekla je Mirka u emisiji "Premijera - Vikend specijal", te se osvrnula na situaciju sa koronavirusom na Kipru:

- Ovde nema velikog broja zaraženih, najosnovnije mere su prisutne, bez maske se ne ide nigde, ograničen je broj ljudi, skupovi... Nisu prestroge mere, ali ih svi poštuju. Ja sam u bolnicu ušla u petak, a u subotu sam je napustila, nisam stigla da vidim kako je u bolnici. Beba je u redu, ja sam u redu, nije bilo peripetija.

ATAImages/ A.A.
 

Podsetimo, iako je želela da se porodi u Beogradu, zbog poodmakle trudnoće Mirka to nije mogla da učini. Kako je za 24sedam otkrila njena svekrva Marina Rajević Savić, svi su jako srećni zbog prinove, a kod glumice je trebalo da ode njena majka koja bi joj bila pomoć u svemu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike