Skarlet Johanson napunila 36 godina

23.11.2020

20:01 >> 19:32

0

Autor: Z. T

Prelepa glumica rođena je u Bornksu

Skarlet Johanson napunila 36 godina
Copyright Profimedia

Šarmantna holivudska glumica, Skarlet Johanson, nosi već duže vreme simbola lepote. Njeno ime provlači se svakodnevno po modnim časoposima, a neretko je viđamo i reklamnim kampanjama poznatih modnih brendova.  Često je svrstavaju i na listi najsenzualnijih žena sveta.

Rođena je 22. novembra 1984. godine u Njujorku, u Bronksu. Njene prve uloge bile su u pozorišnim predstavama širom Njujorka, da bi svoje mesto na filmu pronašla davne 1994. godine, kada je imala dvadeset godina.

Svetsku slavu stekla je ulogom u filmu “Šaptač konjima”, kroz koju je pokazala neverovatan talenat. Vremenom je dobijala sve izazovnije uloge poput one u filmovima “Izgubljeni u prevodu”, “Devojka sa bisernom minđušom” i “Završni udarac”.

Osvojivši i Brodvej, Skarlet je dobila Toni nagradu za svoj performans u predstavi “Pogled sa mosta”.

Pored glumačke karijere, Skarlet se oprobala i u ulozi pevačice i manekenke, ostavivši snažan utisak na javnost.

Filmski režiser Vudi Alen obožavao je da radi sa njom i javno je prozvao svojom muzom i inspiracijom.

Međutim, njen ljubavni život bio je jako buran.

Skarlet je od 2008. do 2011. bila u braku sa glumcem Rajanom Rejnoldsom, a od 2014. do 2017. godine bila je udata za novinara Romana Daurijaka, sa kojim ima ćerku Rouz Doroti.

Skarlet Johanson Profimedia

Ipak, sredinom oktobra ove godine odlučila je da treći put stane na ludi kamen. Atraktivna glumica udala se za američkog komičara Kolina Džosta, nakon dve godine veze. Lepe vesti objavljene su na društvenim mrežama humanitarne organizacije “Meals on Wheels”, gde se navodi da se par venčao u intimnoj atmosferi na kojoj su prisustvovali samo najbliži članovi porodice i prijatelji, a tokom svadbene ceremonije ispoštovane su sve propisane mere kako bi se sprečilo širenje korona virusa.

Još jedna zanimljiva činjenica je ta da je Skarlet Johanson na vrhu Forbsove liste najplaćenijih glumica. Ona zarađuje milione, ali žene u filmskoj industriji i dalje su značajno manje plaćene od muškaraca. Skarlet je bila na vrhu Forbsove liste najplaćenijih glumica protekle dve godine za redom, dok je na osmom mestu liste na kojoj se nalaze i muškarci i žene.

PROČITAJTE I: 

Paris Hilton tvrdi da je izmislila selfi još pre 14 godina i to u društvu pop princeze! (FOTO)

Robi Vilijams objavio božićnu pesmu inspirisanu koronavirusom

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike