Damijano Dejvid kao Borat! Uvukao se u štrikani kostim (FOTO)

14.10.2021

20:06

1

Navikao je pevač grupe "Maneskin" da provocira, ali je sada otišao korak dalje

Damijano Dejvid kao Borat! Uvukao se u štrikani kostim (FOTO)
Damijano David - Copyright Instagram printscreen/ykaar

Grupa Maneskin, pobednici ovogodišnje "Evrovizije", nižu uspehe otkad su uzeli trofej na velikoj sceni ovog muzičkog takmičenja u Roterdamu u maju ove godine. No, pored dobrih pesama, oni neretko provociraju i scenskim nastupom, ali i objavama na društvenim mrežama. Damijano Dejvid, pevač ove grupe, posebno prednjači u tome.

 

 

Od Damijana smo navikli na sve i svašta - da se fotografiše go, da nam pokaže neočekivane rane, da se oblači kao žena, a sada je otišao korak dalje - on je ovog puta obukao štrikani kostim i tako ispozirao. 

 

 

Mnogi su ga u komentarima uporedili sa glumcem Sašom Baronom Koenom, koji je poznat po svom komičnom liku Boratu, koji je često nosio ovakve čudne kostime.

Inače, grupa Maneskin bi trebalo da nastupi sledeće godine i u Srbiji, a ovu informaciju  potvrdio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić. On je istakao da je na inicijativu velikog broja mlađih pratilaca na društvenoj mreži “TikTok” kontaktirao poznati bend sa molbom da održe koncert u našoj prestonici na Beogradskom sajmu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike