Žestoki momci imaju manire?! Željko Šašić o detaljima druženja sa zemunskim klanom: Bilo je raznih mangupa

14.10.2021

18:50

0

U intervjuu za 24sedam, pevač ističe da nikada nije bio deo njihove ekipe, da su oni znali ko je on, ali nije znao čime se svaki od njih bavi

Žestoki momci imaju manire?! Željko Šašić o detaljima druženja sa zemunskim klanom: Bilo je raznih mangupa
Screenshot_21 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Željko Šašić, rođeni Zemunac, otkrio je detalje svog druženja sa žestokim momcima iz ovog beogradskog kraja. Kako kaže, nikada nije bio deo njihove sorte, ali je bilo neizbežno njihovo poznanstvo.

U intervjuu za 24sedam Šašić je otkrio kako je izgledao njegov odnos sa pomenutom opakom ekipom i da li je znao čime se bave. 

ATAImages/ A.A.
 

- Kafana, klubovi, svi smo se tu mešali. Pevali smo, pili piće, ali nisam ja sa njima radio neke poslove. Nisam se plašio da budem u njihovom društvu, nisam plašljiv tip, samo sam ja izabrao da se bavim sa nečim drugim. Odrastajući u Zemunu bilo je neizbežno upoznati takve tipove sa one strane zakona. Nisu oni svi bili pucaroši, bilo je tu i šanera, valera (smeh), bilo je tu interesantnih likova. Radili su svugde po svetu, a onda su ovde dolazili i bili dobri gosti, bilo je i onih koji se nisu eksponirali - govori Šašić i otkriva kakva skupina je činila Zemunski klan.

Antonio Ahel/ATAImages
 


- Bilo je tu raznih mangupa. Nisu mangupi samo pucaroši i oni iz nekih knjiga, bilo ih je svakakvih. Kada se sretneš u nekom klubu sa nekim, tu bude gužva, tu se mešamo, komešamo, pijemo, pevamo. Niko nije znao ko se čime bavi, i na kraju to saznaš. Oni su svi znali ko sam ja, jer sam ja bio čovek sa bine, a ja nisam znao ko su bili oni i čime su se bavili i onda se iznenadiš kad saznaš. Bilo je i oni rekacija, da sam mislio da je neko od njih direktor. Tako da, kad neko ima manire, on ih ima bez obzira na to čime se bavi. Bilo je raznih tipova, interesantnih, a i onih za izbegavanje. Nikako ne bih otkrivao imena, ja sam Zemunac, mi to ne radimo. Što je bilo na terenu, ostaje na terenu, ja cinkaroš nisam (smeh). 

Šašić se ponosi time što je Zemunac i kako kaže, svoje detinjstvo i odrastanje ne bi menjao ni za šta na svetu. 

- Ja sam imao baš lepo, srećno detinjstvo. Bili smo mnogo drugačiji nego ove sada generacije, provodili smo mnogo više vremena napolju, vozili bicikle, imali smo i bolji odnos prema školi, svim obavezama, voleli smo sport i muziku na drugi način. Ja sam znao često da uzmem gitaru i da sviram, bili smo skromniji. Žao mi je što se sve više udaljavamo od detinjstva - rekao je Željko u intervjuu za 24sedam

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike