Okrenula joj je leđa: Britni Spirs ljuta i besna na mlađu sestru, otkriven i razlog!

15.10.2021

06:15

0

Ne može da veruje da joj se nije našla kada joj je bila najpotrebnija

Okrenula joj je leđa: Britni Spirs ljuta i besna na mlađu sestru, otkriven i razlog!
Britni Spirs, Džejmi Lin Spirs - Copyright Profimedia

Britni Spirs je definitivno ličnost o kojoj ceo svet priča. Njena borba da se izvuče iz kandži svog oca Džejmija Spirsa, koji je bio njen staratelj 13 godina i vodio računa o svakom aspektu njenog života, propraćena je medijski, snimaju se dokumentarci, a pevačica je sada tužna i besna i na mlađu sestru.

Kako se navodi, ona se oseća napušteno od mlađe sestre Džejmi Lin Spirs, te je navodno priznala da je ljuta i besna jer nije bila uz nju u najvažnijoj životnoj borbi.

Foto: Printscreen Instagram
 

- Britni je veoma, veoma ljuta i povređena. Oseća se kao da ju je Džejmi Lin potpuno napustila i da nije bila uz nju dok je vodila najveću životnu bitku. Bile su najbolje prijateljice i jedna drugoj sve do skoro. Tražila je podršku, ali oseća kao da joj je Džejmi Lin okrenula leđa i da je nije briga za nju - izjavio je izvor za strane medije.

Profimedia
 

Džejmi Lin se nije oglašavala ovim povodom, ali ne prestaje da najavljuje svoje memoare koji bi trebalo uskoro da budu objavljeni, a u kojima će se otkriti razni detalji iz nekih burnih perioda njenog života.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike