Moja Ana je ozbiljna riba, ima mozak i ne juri novac! Đorđe David o emotivnoj partnerki sa kojom ne živi zajedno, a imaju ćerku

12.10.2021

20:14

0

Roker kaže da ima poseban odnos sa nevenčanom suprugom, te da su ih životne okolnosti „krive” što ne žive zajedno

Moja Ana je ozbiljna riba, ima mozak i ne juri novac! Đorđe David o emotivnoj partnerki sa kojom ne živi zajedno, a imaju ćerku
Đorđe David - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Đorđe David Nikolić ima naslednicu Stašu, koju je dobio u vanbračnoj zajednici sa svojom partnerkom Anom. Kako je objasnio, venčani list mu ništa ne znači, ali životnu saputnicu i podršku za sve što radi, ima. 

- Ja nemam suprugu, u papir ne verujem. To je vanbračna zajednica, ali je ona ljubav mog života - izjavio je Đorđe koji ne živi sa partnerkom Anom, a kako kaže, taj njihov odnos je i te kako poseban. 

Đorđe David sa nevenčanom suprugom, Foto: Printscreen Instagram/zvezdegranda
 

- To je jedan čaroban odnos, mi smo u komunikaciji 24 sata dnevno. Ne živeti zajedno je prvo sklop životnih okolnosti, odnosno mogućnosti. Svi mi kada u 50. godini odlučimo da postanemo očevi, imamo neke repove iz prošlosti. U ovom slučaju, ja pričam o nečemu što je moja familija - dodao je, a onda nastavio da opisuje svoj emotvni odnos sa nevenčanom suprugom Anom. 

Retke su prilike kada je javnost mogla da vidi rokerovu nežniju polovinu, a jedna od takvih je i snimanje poslednje emisije u prethodnoj sezoni „Zvezda Granda”. 

- Ana je bila žena u poziciji da bira. Ozbiljna je riba, ozbiljno dobro joj radi mozak, ali ona voli tu vrstu slobode, voli kreativne ljude, ne juri novac. Moja prva sedmica na lotou je Ana - kazao je Đorđe David u emisiji „Red Zone”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike