Prva godišnjica braka Veljka i Bogdane: Izvini što kasnim, volim te! (FOTO)

24.11.2020

09:05 >> 11:20

0

Bračni par pre godinu dana izgovorio je sudbonosno da, a Cecin naslednik ponovo je izvestio pratioce o deliću iz njihovih života

Prva godišnjica braka Veljka i Bogdane: Izvini što kasnim, volim te! (FOTO)
Copyright ATAImages/ M. M.

Veljko i Bogdana Ražnatović danas proslavljaju prvu godišnjicu braka, a u međuvremenu par je postao bogat za još jednog člana porodice, sina Željka s kojim uživaju.

Svadba o kojoj je brujala cela Srbija, bila je organizovana od Beograda do Titela, baš na relaciji na kojoj je bračni par nastavio da živi. A veselja od pre godinu dana se, naravno, prisetio naslednik Cece Ražnatović, koji je na Instagramu čestitao supruzi godišnjicu braka. Veljko je postao vičan u kuhinji, pa je Bogdani spremio večeru. Ipak, usledilo je i jedno “izvini”.

– Izvini što kasnim! Volim te – napisao je Ražnatović uz brojne emotikone srca.

Instagram printscreen

 

Svaka godišnjica braka, naročito ona prva, nosi sa sobom evociranje uspomena na prepreme za venačanje koje je bilo kao iz bajke, te je Cecina snaja jedan jedini put dala izjavu za medije nakon toga.

– Mislim da je to najbolji opis našeg venčanja. Uživali smo u svakom trenutku, posebno u veselju sa najdražim ljudima, koje je trajalo do jutra – rekla je Bogdana za Hello, dok njen suprug smatra da žene to previše emotivno doživljavaju.

ATAimages/ Antonio Ahel

– Svi kad se ožene ili udaju kažu kako je to bilo magično. Ja sam se stvarno lepo proveo sa najbližima, ali mislim da nisam toliko emotivan. Sestra i majka su plakale, meni je bilo prelepo i to jeste najdivniji dan mog života, ali vi žene to doživljavate drugačije – rekao je Veljko, ali je ipak nekoliko meseci kasnije doživeo pravi najdivniji dan u životu, kada mu je Bogdana podarila sina. Tada su porodično započeli život u Bogdaninom rodnom Titelu, da bi kasnije u skladu sa obavezama i po potrebi bili i u pevačicinoj vili na Dedinju. Ponosna baka često čuva svog unuka, koji je potpuno opčinio sve Ražnatoviće.

Pročitajte još:

Prošlo je 17 godina od događaja koji je ušao u istoriju muzike: O poljupcu dve pop ikone i dalje svi pričaju (VIDEO)

Sofija Šašić: Aca Lukas nam je moralna podrška

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike