Terao ju je da se kasapi i izbacivao je na ulicu! Bivši menadžer Tanje Savić tvrdi: Muž je nju onesposobio!

11.10.2021

19:55

0

Autor: M. Gudžulić

Nekadašnji predstavnik za medije i prijatelj ispričao je kroz kakvu je torturu pevačica prošla s Jovančevićem, s kojim je u braku dobila sinove Maksima i Đorđa

Terao ju je da se kasapi i izbacivao je na ulicu! Bivši menadžer Tanje Savić tvrdi: Muž je nju onesposobio!
Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

Priča o krahu braka Tanje Savić i Dušana Jovančevića više od godinu dana je tresla celu Srbiju, posebno u periodu kada pevačica nije mogla da viđa decu Maksima i Đorđa. Njen bivši predstavnik za medije i prijatelj, otvorivši dušu, ispričao je kroz kakvu je to torturu ona prošla u zajednici sa čovekom kog je u aprilu 2020. prijavila pa u prijavi navela i sama kako je dugo trpela veliko psihičko i fizičko zlostavljanje sa njegove strane.

- Ona i ja smo funkcionisali kao jedno, bio sam joj oslonac i savetnik dok Dušanu nije smetalo, nije smela da pisne jednu reč, a kamoli napravi neki pogrešan korak, da zakasni kući posle nastupa, a da ne pričam o nekom izlasku iz kuće. Živela je kao u zatvoru na Bežanijskoj kosi. Koliko noći sam prespavao u kući koju su rentirali zarad mira jer se plašila da ostane sa njim sama, molila me je, sećam se i njene dadilje Ljilje, koja je prisustvovala svemu tome i komentarisala zajedno sa mnom i sa Tanjom dešavanja u tom periodu - počeo je Bane za „Republiku", a kako se daje navodi, nije mu bilo lako kad je pre nekoliko godina otvoreno uperio prstom u Jovančevića i prozvao ga narkomanom.

Tanja Savić ATAImages/Antonio Ahel
 

- Verujte mi, kada sam pre nekoliko godina izneo da je Dušan narkoman i da Tanju bije niko mi nije verovao čak je morala da me „pljune" i lažno optuži zbog njega, jer je samo morala da klima glavom od straha. On je nju toliko onesposobio da to nisam video, ona mi je ispričala teške traume koje ima od njega. U Australiji je jednom izbacio na ulicu usred noći, nije imala ni telefon, ni ništa kod sebe, a mučio je ženski problem, zamislite koja je to životinja od čoveka, čak je i naterao da iskasapi svoj vrat ne bi li skinula tetovažu od momka Neđe, u kog je bila zaljubljena jako, on to nije podneo, pa je naterao u Australiji da pod anestezijom skine skalpelom jedan od hirurga, Tanja ima ogroman ožiljak na vratu, eto ako ja lažem pogledajte neka vam pokaže, neka se zakune u decu da ja lažem - dodao je on.

Zbog njega, majku i oca nije viđala?

Menadžer objašnjava za pomenute medije i kako je muž Savićevu terao da se svađa sa roditeljima.

- Psihopata je na sve to terao, on ima hotel na Gold Kostu koji je godinama porodičan i nasledio je biznis od oca zapravo tu su se i upoznali u tom istom hotelu kada je Tanja na turneji odsela u istom... Žalosno je, ima novca s tim što se on izjasnio još onda da mu ne pada na pamet da troši taj novac u Srbiji pa ako Tanja ne uspe sa pesmom u narednom periodu odvešće je zauvek tamo i biti mu sluškinja, on se bre stideo što je Tanja makedonsko-romske nacionalnosti, rekao je da se stidi njenih roditelja što su tamnije puti, pa verujte mi Tanja nije roditelje tad ni viđala, ni sestru čak ju je i naterao da proda kuću u Velikom Mokrom Lugu koju je htela da adaptira i obezbedi a onda kada joj otac to nije odobravao sa velikim razlogom onda je naterao Tanju da pljuje po svojim najmilijima kako su joj roditelji bezosećajni i kako su joj oteli kuću, sećate se toga... ima svuda zavedeno jer sam ja taj intervju davao kao njen PR u to vreme, ja sam radio samo po naredbama... žao mi je iskreno svega, žao mi je što joj uskratio celu jednu deceniju i onesposobio je da napreduje ima ludu sreću što je Bog pogledao opet ima tu glaščinu pa je snimila dobre pesme... Ja sam ispao čovek prema njoj u svakom smislu nikada joj dinara tražio nisam jer sam radio iz ljubavi da joj pomognem i drago mi je što se trgla ništa joj ne zameram. Žao mi je što nismo u kontaktu ali i to ima svoje zašto... Ona bi danas bila na visini Cece da me je poslušala pre šest godina da se kloni narkomana koji je uzjašio i arčio novac samo za opijate - ispričao je, ali se nije tu i zaustavio.

Dobro je ona prošla!

- Nikada neću da zaboravim kad smo ga jurili do aerodroma posle njenog nastupa u šest ujutru ukrao je sav novac i pasoše dečije i hteo je da pobegne pa smo zvali policiju i tadašnjeg decka Ljupke Stević, Simića, kako bi ga na aerodromu vratili da ga ne puste... Dakle on je planirao to još davno da joj uradi, ali eto prošle godine mu je uspelo to... Hvala dragom Bogu, živa je i zdrava, deca su sad kod nje i nek je Bog čuva, ona je dobar čovek i namučena je jako, žao mi je što prolazi kroz sve to, ona to nije zaslužila... Šta god joj ikad zatreba ja ću biti za nju tu i pomoći joj ništa ne zameram, luda glava kad slepo voliš, svima nam se to nekad desilo u životu... Dobro je ona prošla pored njega, mogla je završiti kao Marijanović Jelena, jer on kad se uradi, a bio je urađen uvek on ne zna ni svoje ime... Daleko mu lepa kuća. Ljudi su me molili da je ne dovodim sa njim na nastupe beogradskih splavova plašili su se jer je bio incidentan i Tanja nije svoja, ne održi nastup kako treba niti sme od obožavalava neko da se slika plašili su se svi, jer je jednog fana i udario, a menadžeri kluba ga nisu podnosili - rekao je Đokić.

Tanja Savić 24sedam/ Goran Sivački
 

Podsećanja radi, Dušan je sinove Đorđa i Maksima odveo u Australiju i godinu dana im nije dopustio da vide majku, prenosili su mediji. Tanja je tada pokrenula postupak za razvod braka, kao i borbu za starateljstvo. U junu tekuće godine konačno je uspela svoje sinove da dovede kući, a let do Beograda, kao i odlazak od aerodroma do njihovog doma, protekao je veoma emotivno.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti