Tanja o sinovima i njihovim navodnim prepiskama sa ocem: Svi znaju moj slučaj, ko razume shvatiće (VIDEO)

18.07.2021

22:05 >> 22:08

0

Autor: M.K. / M.M.

Pevačicu je pre nastupa u Budvi sačekala ekipa portala 24sedam, kojoj je otkrila gde se nalaze Maksim i Đorđe dok ona radi, ali i mnoge druge detalje

Tanja o sinovima i njihovim navodnim prepiskama sa ocem: Svi znaju moj slučaj, ko razume shvatiće (VIDEO)
Tanja Savić, Foto: A.A./ ATAImages

Pevačica Tanja Savić radi punom parom ovog leta. Ona uveliko nastupa na primorju Crne Gore, a prošle nedelje imala je i nastup u noćnom klubu u Budvi, gde je okupila veliki broj ljudi.

Tanju je pre nastupa u Budvi sačekala ekipa portala 24sedam, kojoj je otkrila gde se nalaze njeni sinovi dok ona nastupa, kao i da li će sa njima uskoro otići na zasluženi odmor.

Pročitajte još:

Tanja Savić, ATAImages/ Antonio Ahel

– Sinovi su kod kuće sa sestrom i sa bakom. Nadam se da ćemo u septembru zajedno otići na odmor, da se konačno negde malo opustimo, da samo gledam u jednu tačku i to je to – kaže Tanja koja je i ranije isticala da joj veliku podršku i pomoć pružaju roditelji kao i sestra Biljana.

Ona je takođe progovorila i o navodnim prepiskama koje je objavio njen suprug Dušan Jovančević, a u kojima se dečaci žale da nisu srećni pored majke.

– Svi znaju šta je bilo i svi znaju moj slučaj, pratili su. Ko razume, shvatiće. Ko razume, shvatiće da li treba ili ne treba – rekla je Tanja pa progovorila o pomirenju sa koleginicom Slavicom Ćukteraš.

Slavica Ćukteraš, Foto: 24sedam

– Slavica je moje zlato, ona je neko ko je uvek bio sa mnom. Od našeg početka, međutim putevi su nam se razišli… Svaka je otišla svojim putem – kaže Savićeva koja ne krije da je očekivala da klub bude “krcat” na njenom gostovanju.

– Kada je moja publika u pitanju uvek sam zadovoljna. Da ne budem lažno skromna, očekivala sam da će klub biti pun. Uželela sam se publike, kao i oni mene.

ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica je takođe prokomentarisala i nove pesme Vojaža i Breskvice, s obzirom da su ranije sarađivali i to u par navrata.

– Čula sam pesme, fantastične su. Obožavam ih, ja sam njihov fan, moram to reći. Od samog početka otkako su se pojavili obožavam ih, oboje. Mislim da je Breskvica napravila baš dobar pogodak, pravi bum sa novom pesmom, razbila je – kaže Tanja i otkriva da će uskoro izaći i njena nova pesma.

Breskvica i Vojaž ATAImages/Stefan Tomašević

– Kod mene će uskoro biti jedna nova pesma u kojoj ću konačno zapevati, gde dominira moj glas. U njoj ima i narodnjačkih ukrasa ali i nove muzike, to je kao neki miks. Pesma se zove “U mraku”, ne u braku, nego “U mraku” – kaže Tanja kroz smeh i dodaje: Nadam se da će pesma izaći što pre, recimo za mesec dana.

Za kraj, pevačica je progovorila i o ljubavnom životu pa rekla da joj to sada  nije prioritet, niti planira nešto na tom polju.

– Ma, kakva crna ljubav. Nema ništa od toga. Ja samo kuća i posao ko Ekrem. Majke mi, kuća, posao, deca i to je to. Stvarno ne izlazim nigde – zaključila je Tanja.

O čemu je Tanja još govorila za 24sedam pogledajte u video prilogu koji sledi.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi