Kad mi padne imunitet, idem na infuziju! Ovako izgleda život Indi Aradinović posle operacije želuca

11.10.2021

17:37

0

Autor: M. Gudžulić

Pevačica objašnjava kako se drastično promenila, ali ne samo fizički, već i psihički u proteklih godinu dana

Kad mi padne imunitet, idem na infuziju! Ovako izgleda život Indi Aradinović posle operacije želuca
Indira Aradinović Indi - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Indira Aradinović doživela je neverovatnu transformaciju u poslednjih godinu dana. Posle operacije želuca koja se bila još i zakomplikovala, te zbog koje joj je život gotovo visio o koncu, uspela je da oslabi 40 kilograma, ali i promeni način na koji razmišlja.

- Moram priznati da je ova transformacija kroz kilograme uticala i na moju psihu. Imam situacije kada mi se neke stvari izbrišu iz sećanja. Mislim da sam dosta bolji čovek postala i poradila na sebi. Fizički, a i psihički sam se dosta promenila, a tek ću... Prošla godina je bila teška za mene, bila sam ličnost godine sa tim posledicama. Mi nismo uznapredovali za takvu vrstu operacija, tek ćemo - ispričala je Indi, pa se zatim osvrnula na svoju borbu za život nakon zahvata.

Ništa mi nije bilo jasno

- Bilo je mnogo strašno, ja sam to tek po izlasku iz bolnice saznala. Po izrazima lica sam videla da je strašno i ništa mi nije bilo jasno. Borila sam se za život i nadala se da ću preživeti. Nikad ja nisam imala previše kilograma, po prirodi mi priliči nekih 55 kilograma, a sada imam i manje. Desi se da mi nekad padne imunitet, ali ja to odmah nadomestim svojim infuzijama, koktelskim i, idem dalje - ističe ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I N D Y (@indy_ara_indira)

 

- Promenila sam se, ali ne previše. Ono najbolje sam ostavila kod sebe, mislim da sam samo dobila ono što zaslužujem. Odličila sam da se ljudima koji me prate odužim nekim velikim hitom. Ja sam bila srećna što su me prihvatili i sa viškom kilograma, ali ja nisam bila srećna, želela sam promenu - priznaje Aradinovićeva, pa nastavlja o sestri Editi, te tome koliko su njih dve u stvari slične.

- Edita je mlađa verzija mene. Važno mi je kad mi kaže: „Jao, pa mi nismo toliko različite''. Sestre smo, pobogu, ne možemo biti toliko različite, ali opet jesmo - rekla je Indira, koja je nedavno, inače, okončala svoju vezu i više nije zaljubjena.

Bilo, pa prošlo!

- Naravno, meni samo nije jasno što se to još uvek ne dešava. Zaljubljena nisam, bila sam, to je prošlo. U tom momentu sam bila srećna, ali ako čovek nije srećan odnos automatski treba da se prekine. Žena može da bude srećna i sama, a kada nije srećna u odnosu treba da napusti vezu - tvrdi i dodaje kako među ženama i nije među omiljenima.

- Žene me uglavnom ne vole, ali jake i ostvarene me vole. Teško je naći kvalitetnu osobu za provoditi vreme. Smeta im moj stav, to što znam šta hoću, šta neću. Poslednji partner je manipulisao mojim emocijama, samo sam izgubila vreme. Nema kompromisa u ljubavi, ili se desi ili se ne desi, ja sam sve dala. Nikada nisam opraštala prevaru, tačnije nisam ni bila prevarena da ja znam - zaključila je u „Premijeri - Vikend specijalu".

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike