Marija Petronijević dobila koronu u devetom mesecu trudnoće! Otkriveno kako se oseća

10.10.2021

09:39

0

Glumica je progovorila o situaciji u kojoj se našla

Marija Petronijević dobila koronu u devetom mesecu trudnoće! Otkriveno kako se oseća
Marija Petronijević - Copyright Marija Petronijević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nedavno je otkriveno da je Marija Petronijević u drugom stanju i to u poodmakloj trudnoći, a sada je stigla vest da je lepa glumica zaražena koronavirusom. 

Čim je osetila prve simptome, ona se javila doktoru, a budući da je u devetom mesecu trudnoće, te da se vakcinisala i revakcinisala, lekari imaju isključivo pozitivne prognoze. 

ATAImages/ A.A.
 

Vest da nešto nije u redu sa njenim zdravstvenim stanjem Marija je potvrdila na svom nalogu na Instagramu, uz ljutito priznanje da nije želela da se o tome piše i priča.

 

 

Njena izjava koja se našla u domaćim medijima odnosi se na to kako se oseća.

- Čim sam osetila prve simptome odmah sam se javila doktoru, nisam želela da čekam. Naravno test je pokazao da sam pozitivna, ali ono što je dobro je da mi krvna slika nije toliko loša, zapravo je baš dobra, nemam temperaturu ni neke jače tegobe stoga su lekari odlučili da me pošalju na kućno lečenje u samoizolaciju. Složili smo se da bi za mene bilo vrlo stresno da ostajem u bolnici sa ostalim zaraženima i gledam kako umiru. Sreća pa sam se vakcinisala ne mogu ni da zamislim kako bi mi bilo da nisam. Lekari kažu da je dobro što sam u tom smislu na vreme odreagovala i zaštitila se jer u suprotnom ne bi znali šta sa mnom da rade. Ostaje mi samo da čekam i nadam se da u narednih nekoliko dana neće doći do pogoršanja ili ne daj bože prevremenog porođaja, ipak je korona nepredvidiva - ispričala je Marija, piše Story.

Instagram printscreen/petronijevic.marija
 

Podsetimo, Marija već dugi niz godina živi u svom rodnom selu, u blizini Zlatibora, u koje se vratila i počela da se bavi poljoprivredom. Na svom nalogu na Instagramu redovno obaveštava pratioce o razvoju njenog imanja, a s obzirom da je ne možemo videti na javnim događajima, nije čudno što je uspela da sakrije da je u drugom stanju sve do sada.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike