Pukli velike pare za svadbu, a morali da je otkažu! Đani i Slađa otkrili koji je razlog odlaganja slavlja

23.09.2021

13:55 >> 16:32

0

Autor: D. Božović

Najviše je žao mladencima što neće organizovati ceremoniju na dan kada su i pred matičarem izgovorili sudbonosno da, saznaje 24sedam

Pukli velike pare za svadbu, a morali da je otkažu! Đani i Slađa otkrili koji je razlog odlaganja slavlja
Đani i Slađa Trajković, Antonio Ahel/ATAImages

Slađa i Radiša Trajković Đani zakazali su svadbeno veselje za oktobar svom starijem sinu Milošu, o čemu smo već pisali, ali su bili prinuđeni da sve otkažu do proleća, saznaje 24sedam od izvora bliskog pevaču.

Trenutna epidemiološka situacija sa koronavirusom ponovo je sprečila Trajkoviće da organizuju gala svadbu kakvu priželjkuju, dok su od njihove srebrne svadbe potpuno odustali. Đani i Slađa u strahu su zbog korone, dodaje naš sagovornik, naročito jer su već odgovarali pred zakonom kada su prekršili mere koje su bile donete 2020. usled pandemije.

pročitajte još

Kako nam je rekao izvor blizak folkeru, bračni par je platio sve unapred, tačnije luksuzni hotel gde su planirali da naprave slavlje, ali će im novac praktično biti zarobljen sve do maja, za kad su odredili novi datum. Zbog pomeranja slavlja najviše je žao Đanijevom sinu i snaji, koji su želeli da upriliče ceremoniju baš 21. oktobra, kada su se i u opštini zakleli na večnu ljubav prošle godine.

Ovu vest odmah nam je potvrdila i Slađa, ističući da joj je žao.

– Tačno je, svadba je bila planirana za 21. oktobar, ali smo morali da je odložimo za maj. Videli smo da se mere zatežu, pa smo morali sve da ispoštujemo. Nelogično je da pravimo bilo šta, jer nije tu u pitanju deset ili 15 ljudi, to će biti velika svadba, mnogo naroda. Prvo ćemo spremiti svadbu za Miloša, pa za Marka i redosled ostaje isti kako smo i planirali – objašnjava ona za 24sedam, pa otkriva kako se odvija trudnoća njene druge snaje, verenice mlađeg sina Marka.

– Snaja je super, trudnoća ide kako treba, hvala Bogu. Mlada je, zdrava devojka, daće Bog da sve bude dobro – kazala je Slađa.

Slađana i Radiša Trajković Đani ATAImages/M. M.

Podsetimo, Đanijev sin Miloš oženio je u oktobru 2020. godine devojku Ninu, a posle venčanja u opštini njihove porodice su se okupili u kući na ručku, gde nije bilo drugih gostiju. U novembru je Trajković unuka Nikolu.

Nedavno je folker objavio još jednu lepu vest, da i njegov mlađi sin Marko očekuje prinovu, te su im obojici organizovali svadbeno veselje, koje su sada takođe morali da otkažu.

Slađa se tada našalila da će Đani morati više da radi.

– Đani je presrećan, on je to objavio, ja nisam, sramota me je bilo. Mislim, nije me sramota što ću postati baba, daleko bilo, nego da objavljujem tako to na društvene mreže, ne ide. Ja unuke slikam kad porastu (smeh). A Đani sad mora da radi da se zaradi za svadbe (smeh) – kaže Slađa i dodaje detalje duplog slavlja u porodici.

Nina i Miloš Trajković posle venčanja, ATAImages/ Stefan Tomašević

– Neće zajedno praviti svadbu, ide to redom. Prvo Miloš, pa onda Marko, ali tu će biti duplo slavlje, pravićemo krštenje unuku i svadbu, nadamo se da će sve biti kako treba i da će situacija biti dobra. Ako da dragi Bog da sve bude u redu, za 21. oktobar smo rezervisali prostor, tako da će biti super – ispričala je Slađa ranije za naš portal.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti