Sprema se velika svadba? Nikola Rokvić i Bojana Barović zaintrigirali javnost (FOTO)

03.10.2021

20:58

0

Iako su venčani u crkvi, nikada to nisu uradili u opštini, što bi moglo da se desi naredne godine, sudeći po njihovim objavama

Sprema se velika svadba? Nikola Rokvić i Bojana Barović zaintrigirali javnost (FOTO)
Copyright Bojana Barović i Nikola Rokvić ATAImages/Miloš Rafailović

Pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović imaju verovatno jednu od najskladnijih veza na javnoj sceni. Svoju ljubav i privatan život ne eksponiraju preterano, već veoma dozirano, ali su se sada potrudili da zaintrigiraju sve. Naime, poznato je da su njih dvoje venčani u crkvi, ali nisu u opštini, što bi moglo da se desi naredne godine.

Naime, Bojana je na svom nalogu na Instagramu objavila snimak na kom se vidi naslovnica na kojoj su bili 2015. godine, kada su pričali o tome da su spremni za svadbu. Međutim, to se nije desilo, a ni oni sami ne znaju zašto.

 

 

- 2015. još bili spremni za svadbu, šta se desilo? - upitala je Bojana i označila svog Nikolu, koji joj je odmah odgovorio:

- Hoćeš 2022? Ja sam za - napisao je Nikola.

Oni su čak napravili anketu gde su pitali svoje pratioce da li misle da treba da naprave veliku svadbu, na šta je većina odgovora bila potvrdna. Nikola se našalio, te istakao da oni jesu u braku, ali pred Bogom.

Instagram printscreen/nikolarokvic
 

- Da ne bude zabune, mi smo se uzeli pred Bogom 2016. Pred narodom nikako da prelomimo - našalio se pevač.

Sada ostaje samo da se vidi da li će Nikola i Bojana zaista prelomiti i napraviti svadbu sledeće godine, a nema sumnje da će njihova deca ipak biti glavne zvezde tog veselja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike