Darko nije svestan šta je izgubio! Lazićeva bivša verenica objavom napravila pometnju među muškarcima

03.10.2021 | 09:06

Marina Gagić je novom fotografijom na kojoj je istakla svoje obline izmamila sve komplimente pratilaca

Copyright Printscreen/Instagram/gagic marina

Bivša verenica Darka Lazića, Marina Gagić napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama poslednjom objavom. Naime, ona je pozirala tip-top sređena u uskoj crnoj haljini koje su isticale njene obline, a zbog najnovije fotografije muškom polu je zastajao dah.

Pratioci Gagićeve nisu krili oduševljenje njenim izgledom, te su je obasipali komplimentima, a potom i uputili kritike Laziću jer nije uspeo kraj sebe da sačuva ovu mladu damu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gagic Marina (@gagic_marina)

 

Za samo nekoliko sati, pomenuta fotografija je izazvala brojne reakcije, komplimenti su se samo nizali, a sve ovo, čini se da i te kako Marini prija.

Instagram printscreen/gagic_marina
 

 

 - „Darko izgubio boginju”, „Ne razumem kako je Darko ostavio ovakvu ženu”, „Darko nije svestan šta je izgubio”, „Bomba si, a i mislim da si jako dobra, ali očigledno to je mana njegova da voli da menja žene” - bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Marina je ranije izjavila da se čuje sa Lazićem, ali isključivo zbog naslednika, te da će se sresti na sudu krajem oktobra.

– Naš odnos je korektan, samo ću to reći. Dobar, čujemo se samo oko deteta, dogovaramo se isključivo oko Alekseja. Toliko smo u kontaktu otkako sam otišla od njega. Za mesec dana imamo prvo suđenje, tako da ćemo videti šta će biti – rekla je Gagićeva za „Telegraf.rs”.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam