Sa majkom nije pričao otkako se razvela od njegovog oca, a sada su opet zajedno: Saša Kapor pokazao roditelje (FOTO)

02.10.2021

07:15

0

Pevač je prošao kroz težak period kao mali kada se desio rastanak dve osobe koje je voleo najviše na svetu

Sa majkom nije pričao otkako se razvela od njegovog oca, a sada su opet zajedno: Saša Kapor pokazao roditelje (FOTO)
Saša Kapor - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Saša Kapor rođen je 1985. godine u Tuzli, a dok je još bio mali, njegovi roditelji Razija i Nenad rešili su da se razvedu. Sašin stariji brat Aleksandar ostao je da živi sa majkom, a pevač se sa ocem preselio u Beograd. 

Nenad je dugo za razvod roditelja krivio majku, koja se nedugo posle rastanka od njegovog oca preudala i rodila ćerku, a pored toga ga je na neki način razdvojila i od brata. Sašini roditelji su bili veoma mladi kada su se zavoleli i venčali, ona je bila pevačica, on harmonikaš, a upoznali su se na zajedničkom nastupu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Kapor

Sašina majka živi u Švajcarskoj, a iako su bili u lošim odnosima i prekinuli svaki kontakt, 2009. godine su se pomirili i viđaju se mnogo češće. Pevačevi roditelji su takođe u dobrim odnosima, a kako je jednom prilikom njegova majka rekla, njih dvoje su "delili i dobro i zlo" i imaju dvoje dece, te je sasvim normalno da će se ponekad sresti i popiti kafu. To se i desilo pre nekoliko dana, što je Saša objavio na svom nalogu na Instagramu.

Naime, on je objavio fotografiju sa ocem i majkom iz omiljene ćevabdžinice u Tuzli, a sudeći po osmesima na njihovom licu, proveli su prijatno popodne.

 

 

Nedavno se spekulisalo i da se Saša razvodi od svoje supruge Nikoline, ali kako se čini, situacija se tu ispravila i sredila.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike