Poznati muškarci koji su mogli da završe u Senidinom spotu za „Mišiće": Jednog prozvali „čovek-stena”! (FOTO)

12.04.2021

07:15 >> 21:48

0

Kako iz zdravstvenih, tako i iz estetskih razloga, ovi poznati daju sve od sebe kada je fitnes u pitanju

Poznati muškarci koji su mogli da završe u Senidinom spotu za „Mišiće": Jednog prozvali „čovek-stena”! (FOTO)
Copyright Printscreen/Instagram

Na osnovu fotografija, kao i komentara sa Instagrama, Sloba Radanović, Saša Kapor, Nikola Rokvić, Veljko Ražnatović, Bojan Grujić, Saša Kovačević, Jovan Stefanović, Aleksandar Milić Mili – važe za najzategnutije muškarce sa domaće javne scene. Međutim, to nije oduvek bilo tako. Neki od njih su ranije bili mršavi, pa su rešili „da okrenu novi list” kako iz zdravstvenih, tako i iz estetskih razloga. Naporne treninge nisu propuštali, pa ih danas zato krase mišići i pločice na stomaku zbog kojih su često u fokusu, posebno žena koje im veoma javno upućuju komplimente.

Kao što dame vole dobro da izgledaju i, između ostalog, tako ostave jak utisak na pomenutoj društvenoj mreži – ništa drugačija situacija nije ni sa ovim kršnim momcima, sa širokim ramenima.

Sloba Radanović neretko objavljuje snimke i fotografije iz teretane kako bi pokazao svoj napredak i rad. Posle podizanja tegova i raznoraznih sprava rezultati su i te kako vidljivi, a ne izostaju ni komentari nežnijeg pola, koji je tu da primeti i oceni da li je svaki mišić na svom mestu.

– „S*ksi Sloba”, „Predivan”, „Čovek-stena”, „Da ga nisam videla uživo, pomislila bih da je fotošop”, „Prelep si” – samo je jedan od njih, dok fotografije broje i po nekoliko hiljada lajkova.

Printscreen/Instagram

Nikola Rokvić jedan je od onih pevača koji ranije nije mario kada je ishrana u pitanju, ali kada je shvatio da se kilogrami iz dana u dan povećavaju, on je rešio da se „baci” na treninge i posebnu dijetu, te je za samo dva meseca uspeo da smrša čak sedam kilograma.

– Konačno u telesnoj formi! Tri nedelje posta i autofagije, sedam kilograma manje… Četiri puta nedeljno kik-boks, 10 rundi bez problema. Trčanje tri puta nedeljno. Šetnja sa decom svako veče – otkrio je ranije Nikola, pa nastavio: Autofagija i zdrav način ishrane, pogotovo posne hrane koja nema životinjsko poreklo mi je dala neverovatnu energiju koju nisam imao kada sam se „normalno” hranio… Sa lakoćom bez hrane 20 sati, a energije za trening više nego ikada! Lepo nam je Sveti Sava ostavio u tipiku autofagiju, potrebni su nam nobelovci da bi shvatili ono što u knjigama piše već punih 800 godina! Živi bili! – poručio je tom prilikom putem Instagrama.

Printscreen Instagram/nikolarokvic

No, Rokvić se nije zaustavio na ovome – i danas svakodnevno vežba kako bi njegovo telo bilo izdefinisano, a u tome je očigledno i uspeo.

Za razliku od prethodnika, bokser Veljko Ražnatović je zbog sporta kojim se bavi uvek u top formi. Za njega se podrazumeva da će svakoga dana ustati da odradi trening, istrči nekoliko krugova, pa njemu višak kilograma nikad nije bio problem. Dobra građa i mišići su nešto što opisuje srpskog boksera.

Kako je Ražnatović oženjen, na njegovom onlajn nalogu ćete retko naći komentar neke ženske osobe, ali tu su njegovi prijatelji koji ga podržavaju i bodre kada objavi fotografiju sa treninga.

Još jedan u nizu koji je svakako mogao da bude među glavnim akterima čuvenih „Mišića” je i pevač Bojan Grujić, izabranik Mie Borisavljević. Poznato je koliko Bojan vežba i vodi računa o svom izgledu, a u tome – pevačica mu je najveća podrška, pored brojnih fanova koje ima na društvenim mrežama.

Aleksandar Milić Mili ima 52 godine, a telo mladića! Napornim treninzima, kompozitor i muzički producent uspeo je da se izdefiniše, a i danas svakodnevno radi na sebi, ne želeći da se opusti. Na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama samo se može videti koliko zategnuto telo ima, iako je u šestoj deceniji života.

Printscreen/Instagram

– „Au, koji si ti frajer”, „Dobro telo, macan, dobar”, „Forma top, svaka čast” – pravi je primer komentara kakve Mili dobija na Instagramu.

Saša Kovačević takođe je jedan od najzgodnijih muškaraca sa scene, koji svakom i najmanje provokativnom fotografijom prikupi na hiljade jakova i komentara na račun svog izgleda. Tako je bilo i kada je svetlost dana ugledala njegova fotografija iz kupatila, na kojoj se on nehajno doteruje, dok su u prvom planu – široka leđa i mišići ruku, pa stomaka.

„Ne smeš da izgledaš tako”, „Prelep” – glase samo neki od komntara oduševljene publike, koja mu je velika podrška kada je i fitnes u pitanju.

Transformaciju Joce Stefanovića svojevremeno su mediji opisivali kao „butalnu”, jer se nekada znatno mršaviji mladić „pretvorio” u „pravu zver”. Jedno vreme čak je i kuburio s kilogramima, ali pošto je pronašao meru, mnogi su na društvenim mrežama izrazili kako divljenje, tako i zavist zbog toga kako pevač izgleda.

U komentarima, osim pozdrava i podrške, pitali bi ga sve – od toga u čemu je tajna do: „Koje si godište?” Pojedinci su ga čak prozvali i „Joca Švarceneger”.

Njegov kolega Saša Kapor, kad god da pokaže mišiće i tetovaže, iako srećno oženjen – pobrao bi brojne, pa i škakljive komentare lepšeg pola. Po njegovim objavama, bez obzira na to, jasno je da ne odustaje od treninga i da i te kako vodi računa o svom izgledu.

 

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike